De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doelgroep onderzoek.  Moeder met een vriendschappelijke relatie die nog niet uitgaat.  Moeder die al 10 jaar vrijgezel is en niet uitgaat.  Moeder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doelgroep onderzoek.  Moeder met een vriendschappelijke relatie die nog niet uitgaat.  Moeder die al 10 jaar vrijgezel is en niet uitgaat.  Moeder."— Transcript van de presentatie:

1 Doelgroep onderzoek

2  Moeder met een vriendschappelijke relatie die nog niet uitgaat.  Moeder die al 10 jaar vrijgezel is en niet uitgaat.  Moeder en vader los van elkaar, getrouwd en al 31 jaar samen. Die wel eens (maar niet veel) uitgaan.

3  Geen mogelijkheid tot uitgaan.  Weinig tijd.  Niets te doen dicht bij huis.  Niet te veel jonge mensen die je lastigvallen tijdens het uitgaan.  Leuke, relaxte muziek.  Niet te harde muziek.  Gezelschap bij het uitgaan speelt geen erg grote rol.

4  Moeder geïnterviewd via telefoon en gesprek opgenomen.  Interview dat is vastgelegd op film http://www.youtube.com/watch?v=_Xm7nV1At JA  Verschillen in antwoorden van beide kanten van een relatie.

5


Download ppt "Doelgroep onderzoek.  Moeder met een vriendschappelijke relatie die nog niet uitgaat.  Moeder die al 10 jaar vrijgezel is en niet uitgaat.  Moeder."

Verwante presentaties


Ads door Google