De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HET MONSTER HOTEL. Er waren eens 4 vrienden: De grote boze wolf, Vampie Vampie, Paddy en Sacha. Het zijn 2 monsters en 2 mensen. Ze zochten naar het bos.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HET MONSTER HOTEL. Er waren eens 4 vrienden: De grote boze wolf, Vampie Vampie, Paddy en Sacha. Het zijn 2 monsters en 2 mensen. Ze zochten naar het bos."— Transcript van de presentatie:

1 HET MONSTER HOTEL

2 Er waren eens 4 vrienden: De grote boze wolf, Vampie Vampie, Paddy en Sacha. Het zijn 2 monsters en 2 mensen. Ze zochten naar het bos. En op 1 dag zagen we het bos....

3 …waar we naar zochten. Het was erg donker. We liepen door het bos, maar we waren heel moe dus moesten we in het bos overnachten. De volgende dag zagen we een hotel….

4 We gingen naar binnen en we zagen veel raren viguren: Frankenstein, Dracula, cookie monster, veel spoken en het monster van lochness. Ook nog heeeeeeel veel skeleten.

5 TOE Toen we bij de balie aankwamen waren allen kamers bezet de volgende avond was er een heel groot feest alle monsters die in het hotel sliepen waren er ook. Het was de beste avond van ons leven.

6 Rick Jasmijn Paddy Sacha


Download ppt "HET MONSTER HOTEL. Er waren eens 4 vrienden: De grote boze wolf, Vampie Vampie, Paddy en Sacha. Het zijn 2 monsters en 2 mensen. Ze zochten naar het bos."

Verwante presentaties


Ads door Google