De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gedurende de zomermaanden 2014 werden de kerkzaal en de kerkenraadskamer gerenoveerd. De aardbevingschade werd hersteld en al het overige onderhoud en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gedurende de zomermaanden 2014 werden de kerkzaal en de kerkenraadskamer gerenoveerd. De aardbevingschade werd hersteld en al het overige onderhoud en."— Transcript van de presentatie:

1 Gedurende de zomermaanden 2014 werden de kerkzaal en de kerkenraadskamer gerenoveerd. De aardbevingschade werd hersteld en al het overige onderhoud en verfwerk werd grondig aangepakt. De kerkdiensten werden vanaf 22 juni gehouden in het aangepaste achterste gedeelte van de kerk……

2 ……en waren ook te volgen via videocamera op het scherm in Menorah

3 Vele vrijwilligers hebben de hele vakantie keihard doorgewerkt om deze mega klus zo snel mogelijk te klaren.

4 Ondertussen gingen de kerkdiensten gewoon door

5 En ook de werkzaamheden vorderden gestaag

6 Een kunstwerk op zich..

7

8 Ook het Avondmaal vieren we nog in de aangepaste kerzaal en Menorah

9 Nog een paar laatste werkzaamheden en het inrichten kan beginnen

10 En de primeur is op donderdag 11 september voor CBS De Fontein met de startdienst. Directeur Ellen Meijer legt aan de hand van een sleepkabel het thema “Samen Sterk” uit. De kabel bestaat uit 3 in elkaar gedraaide touwen. In je eentje begin je niet zoveel, maar sla je de handen in elkaar en ben je samen, maar vooral samen met God, dan ben je sterk!

11 De zegekroon Opw. 764 Onze kerk zat eerst vol scheuren door de beving van het gas Dus er moest wel iets gebeuren daarom pakten ze de kwast Vele uren vele weken Ging een team hier aan de slag ‘t resultaat mag er wel wezen en dat vieren we vandaag Daarom dank aan al die mensen die de klus hebben geklaard Maar als God hier niet komt wonen Is het werk voor niets gedaan Vul dit huis nu met Uw glorie Vul ons hart met heilig vuur. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, die de wereld overwon. (+ de overige coupletten) En dan op 14 september 2014 De hele gemeente weer samen in onze prachtig gerenoveerde kerkzaal. Dank aan alle vrijwilligers die zo veel werk hebben verzet om dit alles mogelijk te maken!! Ter ere van dit alles een aangepast verrassinglied van de Huisband en een prachtig boeket bloemen van het schildersbedrijf.


Download ppt "Gedurende de zomermaanden 2014 werden de kerkzaal en de kerkenraadskamer gerenoveerd. De aardbevingschade werd hersteld en al het overige onderhoud en."

Verwante presentaties


Ads door Google