De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Titel Van de Dia’s Hier kunt u uw bericht kwijt. Het lettertype is Calibri en de letter grootte is 28. Gebruik maximaal 8 regels per dia Gebruik niet meer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Titel Van de Dia’s Hier kunt u uw bericht kwijt. Het lettertype is Calibri en de letter grootte is 28. Gebruik maximaal 8 regels per dia Gebruik niet meer."— Transcript van de presentatie:

1 Titel Van de Dia’s Hier kunt u uw bericht kwijt. Het lettertype is Calibri en de letter grootte is 28. Gebruik maximaal 8 regels per dia Gebruik niet meer dan 54 tekens per regel. Bij 54 tekens is de regel vol zoals u zoals u nu ziet.

2 Titel Van de Dia’s Het vervolg van uw bericht kan hier geplaatst worden. Het is echter beter om zo weinig mogelijk dia’s te gebruiken.

3 Titel Van de Dia’s Het vervolg van uw bericht kan hier geplaatst worden. Het is echter beter om zo weinig mogelijk dia’s te gebruiken.

4 Titel Van de Dia’s Het vervolg van uw bericht kan hier geplaatst worden. Het is echter beter om zo weinig mogelijk dia’s te gebruiken.

5 Titel Van de Dia’s Dit is de laatste dia die u gebruiken mag Meer dia’s mogen niet.


Download ppt "Titel Van de Dia’s Hier kunt u uw bericht kwijt. Het lettertype is Calibri en de letter grootte is 28. Gebruik maximaal 8 regels per dia Gebruik niet meer."

Verwante presentaties


Ads door Google