De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FILMPJE! TeenStreet is van zaterdag 28 Juli tot zaterdag 4 Augustus 2012 Kosten zijn € 210,- voor tieners Vervoer: je kan met georganiseerd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "FILMPJE! TeenStreet is van zaterdag 28 Juli tot zaterdag 4 Augustus 2012 Kosten zijn € 210,- voor tieners Vervoer: je kan met georganiseerd."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 FILMPJE!

13

14 TeenStreet is van zaterdag 28 Juli tot zaterdag 4 Augustus 2012 Kosten zijn € 210,- voor tieners Vervoer: je kan met georganiseerd busvervoer vanuit verschillende plaatsen in Nederland voor € 40,- (retour). Overnachting: Jongen en meisjes slapen apart in een grote hal of tent. Je hebt een matje en slaapzak nodig.

15 Community Lifestyle Statement Afspraken die we op TeenStreet met elkaar hebben om het een veilige plek te maken. Gaat over hoe we met elkaar omgaan en regels over de veiligheid. Dress code De Dress Code is er voor iedereen op TeenStreet uit alle verschillende landen en culturen zodat het voor iedereen fijne plek is om te zijn.

16 Waarom? Groeien in je relatie met Jezus en Hem laten zien in je dagelijkse omgeving. Ervaringen van andere tieners: 'Door TeenStreet ben ik veel meer bezig ben met m'n geloof en durf ik daarover te praten met niet-christenen.‘ 'Door Teenstreet heb ik geleerd hoe ik in mijn dagelijks leven met God om kan gaan'

17 Meld je aan via www.teenstreet.nl


Download ppt "FILMPJE! TeenStreet is van zaterdag 28 Juli tot zaterdag 4 Augustus 2012 Kosten zijn € 210,- voor tieners Vervoer: je kan met georganiseerd."

Verwante presentaties


Ads door Google