De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Debbie Vandekerckhove

Verwante presentaties


Presentatie over: "Debbie Vandekerckhove"— Transcript van de presentatie:

1 Debbie Vandekerckhove
Charlotte Mertens De Digitale Tool

2

3 Well… stress no more!

4 Wat is Digsby? Instant Messaging : Digsby is een tool dat je de mogelijkheid biedt om met al je vrienden tegelijk te chatten! Of het nu met AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, of Jabber is. Notifications : Digsby is een uitstekend tool. He verzamelt je adressen onder 1 programma en houdt je op de hoogte van binnenkomende mails. Je kan gelijke s verwijderen of spam blokeren dankzij 1 simpele klik. Social Networking : Digsby is het ultieme social network systeem. Combineer al je vrienden met 1 programma. Je wordt op de hoogte gehouden van alle updates van elk SN… tegelijk!

5 Wat kan je met Digsby doen?
!Personalize!

6 Wat kan je met Digsby doen?
Digsby is jouw persoonlijke buddy doorheen je cybernetwerk. Je kan dus een persoonlijk toets aan je gesprekken toevoegen.

7 Wat kan je met Digsby doen?
Digsby beheert al je adressen. Je kan adressen versturen vanuit verschillende adressen. Je kan een sturen rechtstreeks van een IM of een SN.

8 Wat kan je met Digsby doen?
Digsby combineert al je SNS. Je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten dankzij een pop-up en je kan een status uploaden op alle SNS tegelijk indien je dat wenst.

9 Wat kan je met Digsby doen?
Je kan een Digsby widget aan eender welke SNS pagina toevoegen om te chatten met de contacten(bv: in plaats van de Facebook-chat een Digsby-chat)

10 Wat kan je met Digsby doen?
Digsby biedt je de mogelijkheid om een volledig gesprek toe te voegen aan een ander gesprek. Of je kan een belangrijk gesprek (of een deel ervan) apart opslagen.

11 Wat kan je met Digsby doen?
Je hoeft niet constant op de pagina van Digsby te zitten om je activiteiten te volgen. Digsby houdt je op de hoogte door pop-ups zodat je gewoon kan verder surfen zonder iets te moeten missen.

12 Wat kan je met Digsby doen?
Aangezien Digbsy al je chat programma’s linkt, zou het kunnen dat er een persoon 2x tussen zit (al dan niet met een andere nickname) Digsby lost dit probleem op door je de mogelijkheid te bieden om de verschillende chatnames aan 1 persoon te linken.

13 Wat kan je met Digsby doen?
Digsby slaat je voorgaande gesprekken op, zodat je op elk moment terug kunt blikken naar een bepaalde conversatie met een bepaalde persoon.

14 Hoe begin ik met Digsby? Heel simpel! Ga naar de website:

15 Hoe begin ik met Digsby? Je download het programma.
Je registreert je onder een Nickname en je kiest een wachtwoord.

16 Hoe begin je met Digsby? Je meldt je aan
Je selecteert welke toepassingen je wilt linken aan Digsby (dit gebeurt aan de hand van een adres)

17 Hoe begin je met Digsby? En je bent vertrokken!

18 Dus… waarom is Digsby zo handig?
Je kan met verschillende adressen, verschillende functies tegelijk werken. Wil je jouw persoonlijke Facebook en die van je bedrijf bijhouden: dat kan. Wil je iets zeggen op alle applicaties tegelijk: dat kan Wil je mails beantwoorden zonder van provider te veranderen: dat kan Wil je verschillende tweets tegelijk beantwoorden: dat kan Wil je niet meer al je chat functies overlopen om te kijken wie waar online staat: dat kan Kortom: Digsby is de oplossing voor het hedendaagse luxeprobleem van overload aan communicatiekanalen!

19 Kritische blik Geen mogelijkheid om Skype te integreren
Vaak sprake van server- en connectieproblemen Verborgen in de “Terms of Service” geef je de toestemming om de rekenkracht/processor van uw computer te laten gebruiken voor onderzoek

20 Zijn er nog vragen?


Download ppt "Debbie Vandekerckhove"

Verwante presentaties


Ads door Google