De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mario Kart Mario Kart is een serie racespellen met wapens zoals bananenschillen. De eerste Mario Kart is Super Mario Kart. Die is voor de SNES. Hij komt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mario Kart Mario Kart is een serie racespellen met wapens zoals bananenschillen. De eerste Mario Kart is Super Mario Kart. Die is voor de SNES. Hij komt."— Transcript van de presentatie:

1 Mario Kart Mario Kart is een serie racespellen met wapens zoals bananenschillen. De eerste Mario Kart is Super Mario Kart. Die is voor de SNES. Hij komt uit Er zijn 8 miljoen exemplaren van verkocht. Mario Kart Wii is nu de nieuwste Mario Kart. Items krijg je als je Item-boxjes pakt. Dit zijn ze: Een Item-box. Groen schild. Dit vuur je voor- of achteruit. Als je geraakt wordt door zo’n ding, dat schiet je over de kop en moet je opnieuw Accelereren. Ook in driedubbele versie. Rood schild. Hetzelfde als een groen schild, maar deze gaat op andere spelers af. Ook in driedubbele versie. Mushroom (zeg: masjroem). Als je deze afvuurt, krijg je een boost (snelheidsstoot). Je kunt hiermee ook door de berm rijden zonder dat je slomer gaat. Deze gebruik je ze wel eens voor een afsnijweg waar je normaal erg sloom gaat. Je kunt er ook wapens mee afpakken. Ze zijn ook in driedubbele versie, en ook in een versie waarbij je onbeperkt Mushrooms kan vuren, voor enkele seconden. Banaan. Die kun je neerleggen of vooruit gooien. Als iemand erin trapt, glijdt hij uit. Ook in driedubbele versie.

2 Doorgeefbliksem. Bliksem. Starpower. Pow.
Doorgeef bliksem. Als je dit krijgt, ga je sneller en kan je beter sturen. Als je iemand beukt, krijgt hij hem. Na een tijdje barst hij uit, en word je een tijdje klein (en sloom). Geef hem dus snel weg! Bliksem. Met dit wapen krimp je al je tegenstanders, waardoor ze slomer gaan. Tijdens de blikseminslag verliest iedereen zijn wapen, soms komt die op de baan te liggen (Zoals musrooms, star power, bananen en schilden). Starpower. Starpower. Als je dit krijgt, dan ga je sneller, kan je beter sturen, start je sneller op en, wat het belangrijkste is: je kan iedereen beuken, en dan maken zij een salto en ga jij ongestoord verder! Em je kan niet geraakt worden door bliksem, roodschild, en etc. Pow. Pow is er alleen bij de Wii. Hiermee kun je iedereen die voor je zit afremmen en het wapen kwijt laten raken, maar die kunnen het dan wel weer afweren, dan hoef je niet op te trekken, maar je verliest je wapen.

3 Nep wapen. Dit is een pakketje, dat je neer kunt leggen
Nep wapen. Dit is een pakketje, dat je neer kunt leggen. Het lijkt een beetje op een echt pakketje, maar als je deze pakt, vlieg je over de kop! Dat is erger dan een banaan, maar hiermee kun je geen schilden afweren. Stekelschild. Dit is een schild, dat vliegt naar de racer op de eerste plaats. Dan raakt hij hem, en er ontstaat een explosie. Eigenlijk is het een eerste zoekende bom. Bom. Dit wapen kan je gooien of achter je leggen. Na een tijdje, als er iemand in de buurt is of als iemand erop botst, ontploft hij. Bullet Bill. Als je dit activeert, verander je in een Bullet Bill. Dan hoef je niet te sturen, want dat doet hij automatisch. Je gaat ook veel harder, en als er iemand tegenaan botst, dan remt hij af en ga jij gewoon door. Dit hoort bij de beste wapens van Mario Kart. Als je eerste bent duurt het niet lang en als je laatste bent, dan heb je hem langer. Blooper. Met dit voorwerp worden de personages met inkt ondergespoten, daarvan gaan ze slechter rijden. Het is het best bij multiplayer, (met zijn tweëen spelen) want dan krijgt de tegenstander vlekken op zijn scherm.

4 Vergroot mushroom. Als je dit gebruikt, wordt je even groot
Vergroot mushroom. Als je dit gebruikt, wordt je even groot. Je kan iedereen voor je pletten, als je plat bent, ga je slomer. Je gaat ook harder, en kunt door de berm rijden zonder snelheid te verliezen. Schilden en bananen hebben geen effect als je groot bent. Personages: Mario! Hij is blauw-rood, en een loodgieter. Hij kwam het eerst in game arcades voor in Later kwam dit spel ook op de NES (Nintendo Entertainment System, spelcomputer uit 1983). En daarna kwam een Mario bros serie, waar ze Brooklyn moesten ontstoppen. Aangezien Mario zoveel historie heeft, is hij het eerste personage uit een game van wie ooit een wassen beeld is gemaakt.

5 Luigi. Hij is wel een schijtebroek
Luigi. Hij is wel een schijtebroek! Hij staat altijd in de schaduw van Mario, hij is wel eens jaloers. Bij Mario kart dreigt hij altijd Mario net in te halen! Maar bij Luigi’s mansion, voor de Game cube. Peach (Engels voor perzik!) is de koningin van het Mushroom kingdom. Ze kwam het eerst in super Mario bros, (Mario bros 2 is de beste.) waar ze door Bowser ontvoerd werd. Mario moest haar terug halen. Peach wordt erg vaak door Bowser ontvoerd. (Misschien is Bowser wel verliefd, zou best eens kunnen.) Maar één keer, in Super Princess Peach voor de Nintendo DS moest Peach Mario, Luigi en Toad redden. Bowser, bekend als koning Koopa is de aardsvijand van Mario. Hij kwam het eerst voor In super Mario bros (1987). Zijn doel is princess Peach stelen zodat hij het Mushroom kingdom regeerde. De gesnorde loodgieters laten dat niet toe! Hij heeft nog nooit succes gehad. Stiekem, is Bowser verliefd op princess Peach. Sinds kort heeft hij een zoon, Bowser junior. Verder Bowser junior. Hij kwam het eerst voor in Super Mario Sunshine (2002). Hij was vermomd als Mario, maar dan helemaal blauw. Hij vervuilde Delfino Eiland en Mario kreeg, omdat hij op de dader leek, de schuld! Hij kon toch zijn onschuld bewijzen. Eigenlijk is het Bowsers schuld. Bowser vertelde hem dat Mario Peach ontvoerde, en dat Peach Bowsers moeder was! Maar toch besloot hij aan het einde van het verhaal nog een keer met Mario vechten. Dat deed hij in new Super Mario Bros (ds) en Super Mario Galaxy. (wii)

6 Wario is de gierige achterego van Mario
Wario is de gierige achterego van Mario. Zijn naam komt van Warui, Japans voor kwaadaardig. Hij kwam het eerst voor in Super Mario land 2: 6 golden coins. (gameboy 1993) En hij stond bekend als slecht broertje van Mario. Hij speelt ook in het maffe Wario Ware. Hij heeft op de Gamecube een 3d platform spel: Wario world. Daisy is de prinses van Sarasaland, een wat onbekendere plek in het Marioversum. Ze verscheen eerst in super Mario land voor de gameboy (1990). Daisy is vriendin van Peach, ze hebben zeker nooit oorlog gevoerd. Yoshi. Yoshi is een schattig dinootje die het eerst voor kwam in super Mario world. (snes 1992) Hij is geen vijand. Mario kan Yoshi vaak gebruiken om op te rijden, zoals in Super Mario Sunshine. (Gamecube 2002) Als je hem het juiste fruit voerd, kan je op hem rijden. Als hij geraakt wordt door een vijand, verdwijnt hij. Hij kan niet zwemmen. Hij kan wel goed springen, en hij kan sap spuiten, dat je kunt gebruiken om lava te blussen. Yoshi heeft ook een eigen spellen reeks: Yoshi island. Toad, dat is niet zomaar één iemand. Je kan het zo bekijken: Peach is sinterklaas, en die heeft heel veel pieten. (Toads dus) De Toads wonen samen met Peach in het kasteel. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en soorten, maar in de Mario kart serie zijn er altijd maar één of twee. Eén is ToadEn de tweede is: Toadette, verscheen het eerst in Mario kart Double dash, waar ze te unlocken is als speerbaar personage. Het is gewoon een toad in meisjes versie.

7 Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario Bros 2
Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario Bros 2. Helaas was ze in dat spel een eierenschietende vijand. Birdo kan toeteren met haar snoet. Later kwam ze ook voor in Mario Kart en Mairo Power Tennis. WaLuigi is de tegenhanger van Luigi. Hij is samen met Wario een Team in Mario tennis voor de Nintendo 64. Hier kwam hij het eerst voor. Zijn logo is een omgekeerde ‘L’, net als Wario en omgekeerde ‘M’ heeft. Wario en WaLuigi zijn vijanden van Mario en Luigi. Donkey Kong is een gorrilla die soms slecht is en soms goed. Hij heeft een klein broertje Diddy Kong. Hij kwam het eerst voor, samen met Mario! Dat was Donkey Kong, het eerste Mario spel! De meeste personages zijn in duo’s verdeeld: (Baby)Mario-(Baby)Luigi Wario-WaLuigi (Baby)Peach-(Baby)Daisy Toad-Toadette Bowser-Bowser jr. Koopa troopa-Paratroopa Yoshi-Birdo Donkey Kong- Diddy Kong


Download ppt "Mario Kart Mario Kart is een serie racespellen met wapens zoals bananenschillen. De eerste Mario Kart is Super Mario Kart. Die is voor de SNES. Hij komt."

Verwante presentaties


Ads door Google