De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ga je mee naar Iedersland?. Wereldschool 2007 Het thema van de kijkavond is dit jaar: Ga je mee naar Iedersland? Iedereen is welkom, iedereen voelt zich.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ga je mee naar Iedersland?. Wereldschool 2007 Het thema van de kijkavond is dit jaar: Ga je mee naar Iedersland? Iedereen is welkom, iedereen voelt zich."— Transcript van de presentatie:

1 Ga je mee naar Iedersland?

2 Wereldschool 2007 Het thema van de kijkavond is dit jaar: Ga je mee naar Iedersland? Iedereen is welkom, iedereen voelt zich er thuis en alle kinderen hebben “meegebouwd” om de school in Iedersland te laten veranderen.

3 Allemaal huizen uit Iedersland

4 De hele school aan de slag In alle groepen is er gewerkt aan het ontstaan van Iedersland. In groep 1/2 tot en met groep 8 hebben de kinderen dezelfde ”reis” naar Iedersland gemaakt.

5 Allemaal inwoners van Iedersland

6 Huizen ontwerpen

7 Spullenproppers Als je op reis gaat moeten je spullen ook mee…… Alle kinderen hebben een eigen spullenpropper gemaakt om hun dierbare spulletjes in te kunnen vervoeren!

8 Allemaal trotse eigenaren van een Spullenpropper!

9 Er is geweven, geplakt…..

10 Gebreid en er worden koffers gemaakt

11 De naaimachine kwam er aan te pas….

12 En heel veel kippengaas……..

13 En nog meer spullenproppers!

14 Koffers, tasjes en kokers…….

15 Een reis met verschillende technieken. Illacho, een muzikale reis Iedersdorp, een beeldende vorming reis in 2D Mombakkes, een reis met dramawerkvormen Spullenpropper, een beeldende vorming reis in 3D Tochtteller, een reis door de literatuur Illacho, een muzikale reis Iedersdorp, een beeldende vorming reis in 2D Mombakkes, een reis met dramawerkvormen Spullenpropper, een beeldende vorming reis in 3D Tochtteller, een reis door de literatuur

16 Een muzikale reis naar Illacho

17 Dansen in Iedersland

18 Mensen uit Iedersland

19 De introductie van de Tochtteller

20 De Tochtteller Het verhaal van de Tochtteller is in alle groepen voorgelezen. De kinderen hebben zelf een Tochtteller gemaakt.....

21 Allemaal mooie verhalen…..

22 Schrijven met een kroontjespen

23 En nog meer mooie verhalen….

24 Een heel precies werkje

25 “Iedershuizen” in de klas

26 En nog heel veel meer leuke dingen….

27 Foto’s

28

29 Nog meer foto’s

30 Iedersland


Download ppt "Ga je mee naar Iedersland?. Wereldschool 2007 Het thema van de kijkavond is dit jaar: Ga je mee naar Iedersland? Iedereen is welkom, iedereen voelt zich."

Verwante presentaties


Ads door Google