De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Reis naar Thailand Februari 2011. Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Reis naar Thailand Februari 2011. Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem."— Transcript van de presentatie:

1 Reis naar Thailand Februari 2011

2 Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem We zijn er goed aangekomen en het vliegtuig is op tijd gestart We zijn er goed aangekomen en het vliegtuig is op tijd gestart Bij aankomst in Bangkok was het er rond de 35 gr celsius

3 Een uitstap die we deden was de River Kwai

4 De bridge over de River Kwai Dit dateert van de oorlog in zuidoost Azie,toen Japan zich wilde meester maken van het ganse zuid Azië, Dit dateert van de oorlog in zuidoost Azie,toen Japan zich wilde meester maken van het ganse zuid Azië, Vanuit Thailand wilden ze een spoorlijn die door Birma zou lopen en China om vandaar Japan te bereiken Vanuit Thailand wilden ze een spoorlijn die door Birma zou lopen en China om vandaar Japan te bereiken

5 Het was dan wel een enorm werk. Dwars door de jungle en ook door de bergen die daar uitgehouwen werden met hamer en beitel,om in de gaten dynamiet te steken.Als de boel was ontploft werd er met de hand geruimd in bakken en emmers.Nu zouden ze kranen en buldozers gebruiken,stel je voor. Het was dan wel een enorm werk. Dwars door de jungle en ook door de bergen die daar uitgehouwen werden met hamer en beitel,om in de gaten dynamiet te steken.Als de boel was ontploft werd er met de hand geruimd in bakken en emmers.Nu zouden ze kranen en buldozers gebruiken,stel je voor.

6 Dit is de brug zoals ze nu is

7 Ook is er een museum,maar binnen mag je geen foto’s nemen.

8 Station aan de River kwai

9 We deden een rit op de trein

10 Deze gaat dagelijks éénmaal van Bangkok naar Kanchanburi en terug,een andere trein rijdt er niet

11 Het is een heel gemoedelijk treinritje,echt iets om van te genieten. Helemaal op het gemak.Langs het spoor is er hier en daar een stationneke waar dan één persoon opstapt of een paar afstappen. Deze rit vervoert meer toeristen dan inwoners,alleen nog een paar die op boodschap zijn vanuit het platteland naar Bangkok toe. De naam Bangkok: = Bang is stad en kok is een boom die verdwenen is toen de stad werd gebouwd. Het is een heel gemoedelijk treinritje,echt iets om van te genieten. Helemaal op het gemak.Langs het spoor is er hier en daar een stationneke waar dan één persoon opstapt of een paar afstappen. Deze rit vervoert meer toeristen dan inwoners,alleen nog een paar die op boodschap zijn vanuit het platteland naar Bangkok toe. De naam Bangkok: = Bang is stad en kok is een boom die verdwenen is toen de stad werd gebouwd.

12 D sporen zelf komen trouwens uit Belgie! Cockeril Ougré,zelf gezien!

13 Langs de weg mooie zichten Werker komende van de suikerriet plantage? Werker komende van de suikerriet plantage?

14 Flooting Houses of drijvende huizen op de River kwai

15 Lunch in Kanachaburi

16 Nog een beetje spoorlopen

17 Opgelet waar je de voeten zet!

18 { "@context": "http://schema.org", "@type": "ImageObject", "contentUrl": "http://images.slideplayer.nl/9/2592943/slides/slide_18.jpg", "name": "

19 En vandaar terug naar ons hotel in Bangkok,na een rit van nog 2,5 uur. Achtergrond van deze foto Is van een trip naar de Golden Triangle De White Tempel

20 Einde van een mooie dag Onze eerste maal Thailand Onze eerste maal Thailand Is zeker voor herhaling vatbaar. Is zeker voor herhaling vatbaar.


Download ppt "Reis naar Thailand Februari 2011. Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem."

Verwante presentaties


Ads door Google