De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Taalportfolio Les 5, jaar 1, Zomer 2008 Afronding: beoordeling en publiceren tekst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Taalportfolio Les 5, jaar 1, Zomer 2008 Afronding: beoordeling en publiceren tekst."— Transcript van de presentatie:

1 Taalportfolio Les 5, jaar 1, Zomer 2008 Afronding: beoordeling en publiceren tekst

2 Agenda Taalportfolio’s retour Korte toelichting criteria te publiceren tekst Individuele feedback op Taalportfolio en te publiceren tekst

3 Beoordeling Je krijgt je Taalportfolio retour. Denk eraan: het cijfer dat erop staat, is onder voorbehoud. Onvoldoende? Herkansen volgens de regels op de Wiki. Datum inleveren herkansingen: maandag 8 juni, voor 12 uur.

4 Algemeen Sommige studenten scoren hoog, sommige laag, het merendeel gemiddeld (6 a 7). Wat opvalt, is dat vooral de kwaliteit van de reflectie laag is. Veel studenten volstaan met een opsomming van de lesinhoud. Bij reflecteren gaat het er vooral om, dat je je een mening vormt en je standpunten beargumenteert!

5 Tekst publiceren Eerder zijn de criteria al gegeven: Minimaal 300 woorden Via een medium waar jijzelf NIET redactioneel verantwoordelijk voor bent

6 Hoe lever je je tekst in? Digitaal gepubliceerd?  Als screenshot In printmedium?  Hele pagina waarop de tekst staat

7 Wat lever je bij je tekst in? 1.Eventuele lezersreacties 2.Geen lezersreacties? Dan laat je je tekst aan twee mensen lezen, en vraagt hen er schriftelijk op te reageren. 3.Reflectie op de lezersreacties en de ervaring om een tekst te publiceren.

8 Wanneer lever je je tekst in? Je levert je gepubliceerde tekst in op maandag 1 juni, uiterlijk om 12 uur.

9 Feedback Je docent gaat bij iedere student langs om desgewenst een toelichting te geven op de beoordeling. Ook gaat hij na, hoe ver je bent bij het publiceren van je tekst. Als je vragen hebt, stel die dan!

10 Afsluiting Algemene conclusies uit feedbackronde Vragen? Cijfers Taalportfolio in Osiris vanaf 15 juni. Veel succes!


Download ppt "Taalportfolio Les 5, jaar 1, Zomer 2008 Afronding: beoordeling en publiceren tekst."

Verwante presentaties


Ads door Google