De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

3-Sep-14 Een studiegids in het CS Een pilot op de faculteit Rechtsgeleerdheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "3-Sep-14 Een studiegids in het CS Een pilot op de faculteit Rechtsgeleerdheid."— Transcript van de presentatie:

1 3-Sep-14 Een studiegids in het CS Een pilot op de faculteit Rechtsgeleerdheid

2 3-Sep-14 Aanleiding en gewenste funtionaliteit ›Behoefte aan gecentraliseerde ontwikkeling studiegids > vereenvoudiging van bewerking en publicatie ›Centralisering > vaste plek, rechten voor medewerkers ›Controle > versiebeheer ›Publicatie > in PDF en op internet

3 3-Sep-14 Workflow 1.De basisteksten in Word gemaakt en in menustructuur geplaatst. 2.De eindteksten worden bewaard als html-bestand. 3.De gehele menustructuur wordt via WebDAV naar het Content System gekopieerd. 4.Daar wordt eenmalig een index-pagina aangemaakt met een menustructuur, zodat een website ontstaat. 5.Deze wordt eens per jaar op cd gebrand om een vaststaande momentopname te hebben. 6.Tevens wordt er met Adobe Acrobat een pdf-bestand van gemaakt met automatisch gegenereerde inhoudsopgave. Dit bestand is desgewenst uit te printen.

4 3-Sep-14 Workflow 7.De teksten worden bewerkt, bewaard en beheerd met versiebeheer > één actueel gehouden bronbestand. 8.Delen van de studiegids kunnen zo hergebruikt worden en altijd in een actuele versie worden aangeboden in andere relevante cursussen en organisaties. 9.Met rechten beheer wordt vervolgens geregeld dat alle studenten toegang hebben tot de studiegidssite en dat deze bovendien door de buitenwereld benaderbaar is.

5 3-Sep-14


Download ppt "3-Sep-14 Een studiegids in het CS Een pilot op de faculteit Rechtsgeleerdheid."

Verwante presentaties


Ads door Google