De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onderzoek aan het opleidingsinstituut GIIESAA te Ranchi, India

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onderzoek aan het opleidingsinstituut GIIESAA te Ranchi, India"— Transcript van de presentatie:

1 Onderzoek aan het opleidingsinstituut GIIESAA te Ranchi, India
Proefschrift Master of Science in de Industriële Wetenschappen, Elektromechanica Onderzoek aan het opleidingsinstituut GIIESAA te Ranchi, India

2 Voorstelling Els Hufkens Opleiding:
Diploma TSO Industriële Wetenschappen Onderwerp GIP: “The Global Positioning System” Academische Bachelor Industriële Wetenschappen – Elektromechanica Onderwerp eindwerk: “Toepassingen op Ultracapaciteiten” Academische Master Industriële Wetenschappen – Elektromechanica Onderwerp proefschrift: “Onderzoek naar een geïntegreerd energiesysteem voor irrigatie van landbouwgrond bij kleinschalige boeren.”

3 GIIESAA Girindranath Institute of Intigrated Ecological and
Sustainable Agriculture and Aquaculture

4 GIIESAA Opgericht door Dr. Girindranath Dey Visie: Doelstelling:
Stadsmigratie verminderen Doelstelling: Ontwerpen van modellen voor ecologische landbouw te gebruiken bij kleine landbouwgemeenschappen Opleiden van lokale boeren om de modellen uit te zetten en te beheren

5 Locatie

6 Project Ontwikkelen van een geïntegreerd energiesysteem dat plaatselijke boeren moet ondersteunen bij hun irrigatieproblemen Stage loopt van februari tot juni 2008 Reeds door het instituut geopperde denkpistes voor het aandrijven van de pomp: Elektrisch Verbrandingsmotor (diesel) Zonnecellen Dierlijk aangedreven (os, olifant,…)

7 Project

8 Kosten en noden Transport Paspoort en visum Medische kosten Verblijf
Levensonderhoud Kosten aan het instituut Totale kost: € 900 € 150 € 300 € 1200 € 250 € 700 € 3500

9 Kosten en noden Voor dit humane project zou alle steun welkom zijn:
Financieel? Iedere bijdrage is wenselijk! Werkingsmiddelen? Oude nog te gebruiken laptop met batterij in redelijke staat gelet op de niet constante aanwezigheid van netspanning! Rotary International? Contact opnemen met lokale afdeling voor het zoeken van logeeradres (moet niet gratis zijn)?

10 Evaluatie en opvolging
Opstarten Blog (indianadventures2008.wordpress.com) Evaluatie van het geleverde werk door promotor in India Presentatie van het project voor een externe jury in België (juni 2008) Evaluatie van het project door de jury, dit omvat 33% van de jaarpunten Mogelijke presentatie op de club? (juli 2008)

11 Vragen en opmerkingen?


Download ppt "Onderzoek aan het opleidingsinstituut GIIESAA te Ranchi, India"

Verwante presentaties


Ads door Google