De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!"— Transcript van de presentatie:

1 Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Ik weet niet wat ik in deze PowerPoint ga zetten maar het is vast vaag dus let er maar niet te veel op goed? Oké! Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!

2 ….. Hoi, ik ben in een melige bui en weet niet wat ik moet doen omdat ik me nu verveel terwijl ik op school zit en dit typ en dit maar gewn typ omdat ik me verveel ik doe dit in een PowerPoint en ik hoor friends en klasgenoten praten en ik hoor vooral een van mijn friends en een ander mensie en dat irriteert totaal NIET XD nee grapje het is irritant maar ze zijn al gestopt dus ik hoef niet meer te vragen of ze willen stoppen dus nu zeg ik ff doei want ik heb geen inspiratie meer voor deze dia dus ga maar snel naar de volgende dia!

3 ….. Deze dia heeft geen thema maar ik vertel wel wat ik ga doen/gedaan heb op 21/01/2011 om 8 uur ‘s avonds want ik ben toen met friends naar de bios geweest naar New Kids Turbo en dat is heel erg leuk (denk ik) (vast wel) en ik heb 30 euro mee gekregen dus daarvan gaan we popcorn zoet en zout kopen (large) en ook nog eens large chips maar we weten nog niet wat we gaan drinken want ik en moet 2 sgatties(L) magen geen cola door onze beugen maar een van de twee die houdt toch al niet van prik dus dat boeit haar niet en ik ben nu ff klaar met dit onderwerp dus ga maar weer supersnel naar de volgende dia goed? Oké!

4 ….. 1ste uur viel uit en ik verveel me en ik typ dit maar dus sorry als ik je hiermee verveel maar je kunt het toch maar beter lezen omdat het gewoon lol is en ik zit nu naast een vriendin en ik moest vragen beantwoorden en ik verveel me en ga maar naar de volgende pagina…

5 Chillheid heerst! Meligheid overwint! Einde 
Heey dit is het einde van deze presentatie en dat is best jammer maar dat boeit ff niet want ik heb nog 2 dingen te zeggen (ze zijn super belangrijk) Chillheid heerst! Meligheid overwint!


Download ppt "Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!"

Verwante presentaties


Ads door Google