De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Willem II – Fc Twente. Verwachtingen  Verwachtingen thuissupporters: De thuissupporters verwachtten van Willem II vooral strijd en passie te zien tegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Willem II – Fc Twente. Verwachtingen  Verwachtingen thuissupporters: De thuissupporters verwachtten van Willem II vooral strijd en passie te zien tegen."— Transcript van de presentatie:

1 Willem II – Fc Twente

2 Verwachtingen  Verwachtingen thuissupporters: De thuissupporters verwachtten van Willem II vooral strijd en passie te zien tegen koploper Fc Twente. Zij gingen niet richting de wedstrijd met het idee punten te winnen maar dachten wel dat er misschien een klein stuntje mogelijk was. Ze wilden in ieder geval niet kansloos onderuit gaan.  Verwachtingen uitsupporters: De supporters van Fc Twente reisden naar Tilburg met het enige acceptabele resultaat in hun hoofd van 3 punten (winst). Een andere uitslag zou door de supporters niet geaccepteerd worden.

3  Ervaringen thuissupporters: De thuissupporters waren verbijsterd van het vertoonde slechte spel. Het eerste half uur was het thuispubliek nog erg actief en sfeervol, maar dit veranderde snel na een erg amateuristische communicatiefout tussen doelman en verdediger. Dit leidde wel tot enig gelach, ook uit het thuisvak, maar dat meer uit schaamte. Met het verlies kon het thuispubliek wel leven, maar met het vertoonde spel niet.  Ervaringen uitsupporters: Het eerste half uur was het uitpubliek totaal niet te horen, zij speelden ook niet op de manier dat ze verwacht hadden toen ze naar Tilburg reisden. Na 40 minuten spelen werd het uitpubliek uitzinnig met de 1-0 voorsprong van hun ploeg, dit vierden zij uitbundig. Na dit moment hoorde je het uitpubliek steeds meer en werd het thuiispubliek steeds stiller. Vooral in de tweede helft gaf het thuispubliek niet meer thuis en werd het uitpubliek steeds uitzinniger.

4  Verschillen thuispubliek: Het thuispubliek kreeg de tweede helft niet de strijd en passie van hun spelers te zien die zij verwacht hadden. Zij hadden vantevoren ook het idee niet roemloos onderuit te hoeven gaan. Dat was uiteindelijk wel het geval en dit tastte de sfeer in het stadion wel wat aan.  Verschillen uitsupporters: Het eerste half uur werden zij tegen hun verwachting in niet echt verwend. Later in de wedstrijd kwamen de verwachtingen toch meer dan uit, waardoor het uitpubliek erg content was met de uitslag.

5 Willem II – Fc Twente  15-09-2012  19.45  TILBURG- Willem II heeft thuis niet voor een stunt kunnen zorgen tegen Fc Twente. Doordat VVV Venlo wel een punt wist te pakken tegen NEC Nijmegen is Willem II hekkensluiter. Willem II ging na een erg saai eerste half uur, met de beste kans voor de thuisploeg; een open kopkans van dichtbij voor Misidjan, die de bal niet wist te raken, roemloos met 2-6 onderuit tegen de koploper. Willem II speelde door veel gaten te laten de ploeg van Steve McClaren in de kaart en daar maakten de Enschedeërs dankbaar gebruik van. Fc Twente won de wedstrijd eenvoudig met 2-6.

6  Samenvating Het eerste half uur was er zeer weinig te beleven in de wedstrijd die in een erg laag tempo van start ging. Fc Twente begon erg zwak, er leken zeker kansen te liggen voor de ploeg van Jurgen Streppel. De eerste kans op de openingstreffer was dan ook voor Willem II. Misidjan kon uit vrijstaande positie van dichtbij de bal inkoppen maar wist de bal niet te raken.  Willem II zette een aantal keer goed aan maar had gebrek aan kwaliteit, vooral Pique haalde erg vaak de snelheid uit de aanval waardoor Willem II geen gevaar kon stichten. Na ruim een half uur spelen kreeg Fc Twente zijn eerste grote kans, Castaignos schoot de bal nog van dichtbij over, maar 7 minuten later in de 39 e minuut wist nieuwkomeling Gutiérez de score te openen na een goed opgezette aanval vanuit de rechterkant en zwak verdedigend werk van Willem II. (0-1)

7  Willem II was totaal van de wereld na de openingstreffer en dat leidde al snel tot de 0-2. Van der Rijt speelde de bal iets te kort terug op Meul, die op zijn beurt weer uitgleed, omhoog krabbelde, en vervolgens nog eens over de bal heen schoot, waarna Castaignos de bal simpelweg het lege doel in kon lopen. Dit doelpunt had erg veel weg van een comediefragment. (2-0)  2 e helft Willem II kwam gemotiveerd de kleedkamer uit en wist in het begin van de tweede helft redelijk aan te zetten maar ze misten voorin de creativiteit om een echte kans te creëren. In de 52 e minuut gooide Schilder het duel definitief op slot via een counter na balverlies van Misidjan (0-3), Schilder schreef later ook de 1- 4 nog op zijn naam.  Willem II deed nog iets terug door middel van Joachim maar dat veranderde niets aan het spelbeeld. Tadic maakte de 1-5 één minuut na de 1-4 van Schilder. Het duel eindeigde in een 2-6 overwinning door een eigen doelpunt van Willem II-er Haastrup die na een voorzet van Willem Janssen de bal in eigen goal gleed. Jeroen Lumu, het 17 jarige talent van Willem II, bekroonde zijn debuut in de eredivisie, als invaller, met een doelpunt. Helaas voor hem kon zijn doelpunt Willem II niet helpen.


Download ppt "Willem II – Fc Twente. Verwachtingen  Verwachtingen thuissupporters: De thuissupporters verwachtten van Willem II vooral strijd en passie te zien tegen."

Verwante presentaties


Ads door Google