De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het onderwerp herfst Groep drie bollen planten Wij zijn bij groep drie geweest. Ze gingen bollen planten. In de voor tuin van de school. We zagen wormen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het onderwerp herfst Groep drie bollen planten Wij zijn bij groep drie geweest. Ze gingen bollen planten. In de voor tuin van de school. We zagen wormen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het onderwerp herfst

3

4 Groep drie bollen planten Wij zijn bij groep drie geweest. Ze gingen bollen planten. In de voor tuin van de school. We zagen wormen en spinnen. Nu zijn ze nog niet uitgekomen maar groep 3 en wij verheugen er ons al op.

5 http://www.youtube.com/watch?v=CeacjOkLj Z0

6 U kunt opletten wat u koopt,want er worden bedreigde dieren geslacht. Er is een olifantje geboren in dierenpark Amersfoort en het is een jongetje. http://www.babyolifantje.nl/ Er zijn twee witte neushoorns, die worden beschermd door twee bodyguards. Er is een olifantje geboren in San Diego, een stad in Amerika. http://www.sdzsafaripark.org/video/elephant_ca m.htmlhttp://www.sdzsafaripark.org/video/elephant_ca m.html

7 Groep 7 natuur toets Groep 7 heeft een natuurtoets gemaakt. Het was een moeilijke toets. Of het was toeval of het was geluk, want niemand heeft een onvoldoende gehaald

8 De vogeltrek De vogels die in de lente in Nederland kwamen zijn in de herfst weer vertrokken. Omdat er geen eten is in de kou. Bijvoorbeeld de ooievaar, het goudhaantje en de de grauwe kiekendief. Ze gaan naar Afrika.

9 De winter komt er aan !!! Het is bijna winter. Je kunt het heel goed merken, het sneeuwt en het word steeds kouder. De vogels gaan weg en je moet je zomerjas in ruilen voor een winterjas. De egel doet een winterslaap. Het regent meer, de dagen zijn korter, er is minder zon. Er gebeurt echt van alles in de herfst.

10 goudvissen Ik heb twee nieuwe goudvissen gekregen. Ze heten Nemo en Goudje. Ze zijn nog klein en ze worden groot Van: Aldin

11 Een filmpje dat je niet moet kopen wat van dieren is !!! http://www.youtube.com/watch?v=0m1v802 WrBg http://www.youtube.com/watch?v=9_FxW Q6CdQIhttp://www.youtube.com/watch?v=9_FxW Q6CdQI

12


Download ppt "Het onderwerp herfst Groep drie bollen planten Wij zijn bij groep drie geweest. Ze gingen bollen planten. In de voor tuin van de school. We zagen wormen."

Verwante presentaties


Ads door Google