De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bediening terminal, pinnen en mobiel betalen - Pieter

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bediening terminal, pinnen en mobiel betalen - Pieter"— Transcript van de presentatie:

1 Bediening terminal, pinnen en mobiel betalen - Pieter

2 Bediening Terminal We gaan de ‘extra handelingen’ bespreken; Submenu’s
Saldo Opwaarderen & afschrijven Afrekenen teampassen achter de bar (tennis) Betalen via “op rekening” Beheer Kas Toon transacties Dagstaat

3 Pinnen Sinds April dit jaar bieden wij zelf pinautomaten aan via ‘dePinclub’. Wij nemen alle administratie uit handen en zorgen voor 1 duidelijk aanspreekpunt Wij maken gebruik van CCV apparatuur. Grootste leverancier in NL (CCV wordt ook gebruikt door de grote banken) Wij werken met een gekoppelde pin via een kassa koppelingskabel Dit zorgt voor een supersnelle overdracht Kosten Kosten per transactie bedragen €0,055 en een vast bedrag van €1,95 per maand als u de transacties via CCV laat verlopen U kunt de transacties ook via de bank laten lopen, de kosten kunnen dan iets lager uitvallen. (helaas dient u bij de bank vaak een bundel af te nemen waardoor het per saldo mogelijk duurder is.) Service U dient een service contract af te sluiten voor de pinautomaat van €15 per maand. Pinnen biedt gemak voor de leden en bezoekers, zorgt voor minder contant geld en een hogere omzet. Kortom, win-win-win !

4 Contactloos en Mobiel betalen
Mobiel betalen in Leiden Gesloten vs opensystemen Open is ‘normaal’ pinnen Gesloten is Rabobank Minitix & Le Credit Sportif Contactloos betalen Mobiel betalen Contactloos en mobiel betalen in combinatie met een kassa Contactloos en mobiel betalen op je huidige pinautomaat De kosten voor contactloos en mobiel betalen En hoe nu verder..

5 Einde Vragen? Tips?


Download ppt "Bediening terminal, pinnen en mobiel betalen - Pieter"

Verwante presentaties


Ads door Google