De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AV Gelre team Dieren AV Gelre team Dieren doet in 2013 voor de tweede keer mee met de Roparun. De Roparun is een estafette hardlooptocht van 520 kilometer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AV Gelre team Dieren AV Gelre team Dieren doet in 2013 voor de tweede keer mee met de Roparun. De Roparun is een estafette hardlooptocht van 520 kilometer."— Transcript van de presentatie:

1 AV Gelre team Dieren AV Gelre team Dieren doet in 2013 voor de tweede keer mee met de Roparun. De Roparun is een estafette hardlooptocht van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam. De ongeveer 350 deelnemende teams laten zich sponsoren en de opbrengst is bestemd voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het Motto van de stichting Roparun is dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” In 2012 was de totale opbrengst van alle deelnemende teams € 5.782.413,01. Uw steun is hard nodig!

2 ONS TEAM < Gerard Jansen Wopke Pol > < José Verlaan Pieter van der Stok> < Marcel Jeunink Joop Koornwinder > < Edwin van Vliet Petra Keizer > < John Mölenberg Lucia Dijkstra > < Goos Klijnsma Isabelle Voerman> < Bert Verlaan Peter van Vliet > < Rob van Dis Evert Top > < Esther Peters Patty van Bergem > < Marion Reijnen Lenie Gerritsma > Roel Verlaan Teamcaptain Ron van Lochem Chauffeur basiskamp

3 Enkele doelen Roparun 2012 Stichting Haarwensen in Mijdrecht. www.haarwensen.nlwww.haarwensen.nl Bijdrage van EUR 194.000 voor 2 pruiken per week voor een heel jaar (104 pruiken) en om 100 pruiken op voorraad te kunnen nemen Stichting Liedjesfabriek Nijmegen. www.liedjesfabriek.nlwww.liedjesfabriek.nl Bijdrage van EUR 14.000 voor 18 muziekprojecten binnen de afdeling kinderoncologie en een bijdrage voor een mobiele studio Hospice De Spreng in Beekbergen www.zorggroepapeldoorn.nlwww.zorggroepapeldoorn.nl Bijdrage van EUR 5.000 voor een eettafel en stoelen. Jan Braam Stichting in Zevenaar www.janbraamstichting.nlwww.janbraamstichting.nl Bijdrage van EUR 50.000 voor de aanpassing, de tuin en inrichting van het nieuwe inloophuis Hospice Zutphen in Zutphen www.hospice-zutphen.nlwww.hospice-zutphen.nl Bijdrage van EUR 62.000 voor onderhoud aan het hospice, zodat de gevels opnieuw kunnen worden gevoegd Gelre Ziekenhuizen in Zutphen www.gelreziekenhuizen.nlwww.gelreziekenhuizen.nl Bijdrage van EUR 2.500 voor 5 workshops Look good, feel better ZKH Rijnstate in Arnhem www.rijnstate.nlwww.rijnstate.nl Bijdrage van EUR 5.000 voor 2 relaxstoelen en extra functionaliteit van de website tbv het oncologisch dagcentrum om zodoende extra patiëntenfaciliteiten te bieden

4 Sfeerimpressie Roparun 2012

5 U kunt ons steunen! Wij stellen het natuurlijk enorm op prijs wanneer u ons team wilt steunen. Het belangrijkste is dat u hiermee een bijdrage levert aan de verdere verbetering van palliatieve zorg voor mensen met kanker. Onze dank voor uw bijdrage uiten wij middels het sponsorprogramma sponsorprogramma U kunt uw donatie storten op rekeningnummer 67.25.78.964 t.n.v. R. van Dis inzake Gelre Roparun.

6 Sponsorprogramma

7 Onze sponsoren Dieren Staat uw bedrijfslogo straks hier?

8 Wat gaan we precies doen? De afstand van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam wordt door ons team in drie dagen hardlopend en non-stop afgelegd. Hiervoor werken we met twee groepen van elk vier hardlopers en twee fietsers ter begeleiding en een personenbus ter ondersteuning. De fietsers zijn verantwoordelijk voor het volgen van de juiste route. Elke groep legt een afstand af van ongeveer 50 kilometer en wordt dan afgelost door de andere groep. Op deze afstand lopen de lopers telkens twee kilometer om daarna te worden afgelost door de volgende loper in de groep. Op deze manier is er dus altijd iemand van ons team aan het lopen. Als één groep loopt, rust en eet de andere groep in het basiskamp, dat meereist met de groepen. Wij starten op zaterdag 18 mei en komen op maandag 21 mei aan op de Coolsingel in Rotterdam. Kijk ook op www.roparun.nlwww.roparun.nl


Download ppt "AV Gelre team Dieren AV Gelre team Dieren doet in 2013 voor de tweede keer mee met de Roparun. De Roparun is een estafette hardlooptocht van 520 kilometer."

Verwante presentaties


Ads door Google