De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!

Verwante presentaties


Presentatie over: "HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!"— Transcript van de presentatie:

1 HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!

2 De structuur van de website is verbeterd. De structuur bestaat uit zes hoofdpunten: Nieuw van de Hof Laatste nieuws Wonen en Leven Plannen en projecten Meldingen leefomgeving: GemGids Bestuur en Organisatie Gemeenteraad Organisatie en Beleid Buurtinformatie Projecten specifiek per kern Toerisme en recreatie Toeristisch beleid Zwembaden Digitaal loket Structuur

3 Snel naar het Digitaal loket via het menu aan de rechterkant. Hier kunt u ook snel naar Belastingen 2010, Ruimtelijke plannen, het Ondernemersloket, de belangrijkste verordeningen en beleidsregels en Meldingen leefomgeving.

4 Sneller zoeken in gemeentelijke informatie! Met de nieuwe zoekfunctie kunt u sneller informatie zoeken én vinden! De zoekfunctie is op elke pagina van de website te zien. Vink de afzonderlijke venstertjes aan om nog beter te zoeken! Nieuwe zoekfunctie

5 Digitaal Loket Online publieksbalie van de gemeente! Niet gebonden aan openingstijden. Geef bijvoorbeeld online uw verhuizing door, of meld klachten over uw leefomgeving via GemGids. Ook kunt u uw aanslaggegevens bekijken via de digitale belastingbalie!

6 Nieuws en contactgegevens De laatste nieuwsberichten vindt u op de homepage. Op de agenda staan de openbare bijeenkomsten van de gemeente. Onderaan elke pagina vindt u de contactgegevens van de gemeente. Deze staan ook boven aan in een uitrolmenu.

7 HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! U kunt terug naar Home via de kop van de site: Hof van Twente, het logo van de gemeente of door rechts bovenaan op ‘home’ te klikken. Graag nog even aandacht voor BrowseAloud. De ‘Lees voor’ functie van de site. Dit vindt u ook helemaal rechts bovenaan de site!


Download ppt "HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!"

Verwante presentaties


Ads door Google