De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schoonheid is ‘n ongelukje van de natuur. Op oudere leeftijd... Is het ‘n kunstwerk. Lin Yu Tang. Chinees schrijver (1895-1976)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schoonheid is ‘n ongelukje van de natuur. Op oudere leeftijd... Is het ‘n kunstwerk. Lin Yu Tang. Chinees schrijver (1895-1976)"— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Schoonheid is ‘n ongelukje van de natuur. Op oudere leeftijd... Is het ‘n kunstwerk. Lin Yu Tang. Chinees schrijver (1895-1976)

5 De kunst van het ouder worden bestaat uit ” de hoop nooit opgeven”. André Maurois Frans romanschrijver (1885-1967) Frans romanschrijver (1885-1967)

6 Volwassen zijn, is de kunst om te leven zoals je bent. Je kan het toch niet veranderen.

7 Als we ouder worden... wordt schoonheid innerlijke kwaliteit. Ralph Waldo Emerson. Priester (1803 – 1882) Priester (1803 – 1882)

8 Voor de leek betekent “ derde leeftijd “ “ Winter “. Voor de wijze... “Het seizoen van de oogst”. “Het seizoen van de oogst”.

9 In de ogen van de jeugd zien we vuur. Maar in de ogen van de ouderen zien we licht. Victor Hugo. Frans schrijver (1802 - 1885)

10 Niet oud zijn is... Hij die zijn haren verliest, maar niet zijn hoop. Niet oud zijn is... Niet oud zijn is... Hij die in zijn hart de liefde brandend houdt. Niet oud zijn is... Niet oud zijn is... Hij die het geloof in de toekomst staande houdt. Hij die het geloof in de toekomst staande houdt. En er van overtuigd is dat er voor het hart geen leeftijdsgrens bestaat.

11 De som van oud zijn betekent... De som van oud zijn betekent... Veel opgespaarde jeugdjaren. Veel opgespaarde jeugdjaren. Francisco Arámburo

12 We houden van oude kathedralen.. Van antieke meubelen.. oude geldstukken.. oude schilderijen.. en oude boeken... Maar we zijn alles vergeten...over de enorme morele en spirituele waarde van ouderen. Maar we zijn alles vergeten...over de enorme morele en spirituele waarde van ouderen. Lin Yutang

13 We moeten dankbaar zijn voor onze leeftijd... Ouderdom is de prijs van nog in leven te zijn.

14 Wanneer men de 80 voorbij is... Is alles wat nog komt, mooi meegenomen. Igor Stravinsky

15  Goethe schreef Faust toen hij 82 was…  El Tiziano schilderde meesterwerken op 98 jarige leeftijd…  Toscanini dirigeerde orkesten tot hij 87 was…  Edison werkte in het laboratorium tot zijn 83ste…  Benjamín Franklin heeft gewerkt aan het opstellen van  “ De Constitutie van de Verenigde Staten “ op zijn 81ste… De Venezulaan Jacinto Convit staat op het punt ‘n medicijn tegen kanker te ontwikkelen, hij is 96... ‘n medicijn tegen kanker te ontwikkelen, hij is 96...

16 Dus… Er zal nooit ‘n kracht bestaan die iemand belet te dromen... Iemand beletten om op asse iets wederop te bouwen... Om van iemand te houden... Om tijdens het leven de illusie te koesteren “ het magisch moment “ te mogen beleven... Groeten aan hen... Die niet vergeten dat de tijd verstrijkt..... Maar de warmte van het hart behoudt. Dus... droom.. bouw op.. bemin.. hoop.. en … laat niet toe je oud te voelen..!! GCLS GCLS


Download ppt "Schoonheid is ‘n ongelukje van de natuur. Op oudere leeftijd... Is het ‘n kunstwerk. Lin Yu Tang. Chinees schrijver (1895-1976)"

Verwante presentaties


Ads door Google