De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.Leukste eiland 2.Handige weetjes 3.Restaurant 4.Wat is er op IJburg 5.Beroemd? 6.Het concert 7.Van saai naar leuk 8.Strips Dit is de inhoud.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.Leukste eiland 2.Handige weetjes 3.Restaurant 4.Wat is er op IJburg 5.Beroemd? 6.Het concert 7.Van saai naar leuk 8.Strips Dit is de inhoud."— Transcript van de presentatie:

1

2 1.Leukste eiland 2.Handige weetjes 3.Restaurant 4.Wat is er op IJburg 5.Beroemd? 6.Het concert 7.Van saai naar leuk 8.Strips Dit is de inhoud

3  Wist je dat …… er ook een IJburg 2 komt  Wist je dat…… er een IJburg college 2 komt.

4

5 FIRMA KOEK: EEN PANNENKOEKEN RESTAURANT IN DE HAVEN FAMILLY: EEN FRIETTENT, JE KUNT ER OOK VLEESWAREN HALEN. DOK 48: EEN RESTAURANT IN DE HAVEN MET EEN TERRAS AAN HET WATER JE KUNT ER LUNCHEN, BORRELEN EN AVONDETEN. MCHI: MOOD FOOD & DRINKS ZE MAKEN ER VEEL AZIATISCHE RECEPTEN

6 Op IJburg kan je veel leuke dingen doen zoals sporten en zingen er is ook een bieb, een ziekenhuis, en (meerdere) tandartsen noem maar op.  Ook is er een kinderopvang op IJburg (ook meerdere) en heel veel scholen.

7

8

9

10 Gewoon leuke strips om te lezen.

11

12


Download ppt "1.Leukste eiland 2.Handige weetjes 3.Restaurant 4.Wat is er op IJburg 5.Beroemd? 6.Het concert 7.Van saai naar leuk 8.Strips Dit is de inhoud."

Verwante presentaties


Ads door Google