De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?

Verwante presentaties


Presentatie over: "„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?"— Transcript van de presentatie:

1 Een klein indianen jongetje vraagt zijn vader om wat uitleg over de namen die ze dragen in hun stam:

2 „Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?

3 „tja, jongen, dat komt omdat wij mensen zijn die dicht bij de natuur leven en een poeetisch leven leiden, terwijl de blanke man woont in steden en alles allang vergeten is van hoe je met de natuur moet leven ...

4 ...kijk, jouw zusje heet: „Mooie Zilveren Maan Spiegelend In Het Meer“.
En dat komt omdat ze geboren is in een héle heldere nacht in het voorjaar, met de maan spiegelend in het meer, omringd door sterke hoge bomen...

5 „Mooie Zilveren Maan Spiegelend In Het Meer“.
...Het landschap was zeer mooi en je moeder en ik wilden ons dit mooie moment voor altijd herinneren,...daarom hebben we je zusje de naam; „Mooie Zilveren Maan Spiegelend In Het Meer“. Gegeven.

6 „Grote Adelaar Vliegend Over De Bergen“
De naam van je broertje hebben we ook zo bedacht hij heet: „Grote Adelaar Vliegend Over De Bergen“ Hij werd geboren op een mooie dag in de zomer, en toen we naar buiten keken zagen we een grote Adelaar vliegend over de bergen.

7 „Grote Adelaar Vliegend Over De Bergen“
Het was grandioos, fantastisch, en je moeder en ik wilden dit moment voor altijd onthouden, daarom heet je broer: „Grote Adelaar Vliegend Over De Bergen“ Zo zie je mijn zoon,...het is eigenlijk allemaal logisch en eenvoudig.

8 Heb je nog meer dingen die je wilde vragen, „Kleine Condoom Vol Met Gaatjes?


Download ppt "„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?"

Verwante presentaties


Ads door Google