De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes."— Transcript van de presentatie:

1 In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes kunt u downloaden en printen via het gelijknamige tabblad links. In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes kunt u downloaden en printen via het gelijknamige tabblad links.

2 De vragen kunnen hier online beantwoord worden. De notenbeelden zijn vaak na klikken ook te beluisteren.

3 Liedteksten worden via de tabbladen aangeboden.

4 Begrippen zijn via de tabbladen altijd opvraagbaar. Als voor de vraag de audio opnieuw nodig is dan wordt ze in dat scherm ook aangeboden. Dus geen onnodig geblader.

5 Na de laatste vraag kan de leerling zien welke vraag goed of fout beantwoord is. Het juiste antwoord en evt. eenvoudige feedback zijn dan zichtbaar. Na de laatste vraag kan de leerling zien welke vraag goed of fout beantwoord is. Het juiste antwoord en evt. eenvoudige feedback zijn dan zichtbaar.


Download ppt "In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes."

Verwante presentaties


Ads door Google