De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uiteraard is de gsm niet verboden, Trilstand wordt gewaardeerd!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uiteraard is de gsm niet verboden, Trilstand wordt gewaardeerd!"— Transcript van de presentatie:

1 Uiteraard is de gsm niet verboden, Trilstand wordt gewaardeerd!

2 Oprichtingsvergadering Ondernemersvereniging Fornhese

3 Inleiding Naar aanleiding van uitgevoerde scan van ons bedrijventerrein Fornhese, uitgevoerd door Buck consultants eerder dit jaar, zijn wij bij de toelichtingbijeenkomsten hiervan, ons bewust geworden van het belang van een ondernemersvereniging.

4 AGENDA Alvorens de vereniging dadelijk wordt gevormd, nemen wij eerst onderstaande punten door Doel van de ONV Leden en hoe lid te worden statuten Oprichters en bestuur Partijen waarmee wij te maken hebben Huisregels, overeengestemd

5 Wat te verwachten van ONV Fornhese
Samenwerken met gemeente bij revitaliseren Fornhese Gesprekken voeren met belangenverenigingen en gemeente Parkmanagement, beveiliging, voorzieningen, collectieve aan/inkopen Draagvlak bieden bij geschillen Promotie Fornhese

6 Statuten Als vereniging hebben wij een rechtsvorm, hiervoor is het belangrijk om in een aantal zaken goed te voorzien, zo worden onder andere statuten notarieel vastgelegd als horende bij, en van toepassing op onze vereniging. Later deze vergadering is er mogelijkheid eigen huisregels te bepalen.

7 Leden onv Lidmaatschap van ONV Fornhese vereist het zijn van een gebruiker/ ondernemer en/ of eigenaar van panden of gronden op Fornhese, inschrijfgeld te hebben voldaan, en contributieverplichting te zijn nagekomen. (hoogte van contributie wordt later in overeenstemming met alle leden vastgesteld mbv. Stembepalingen uit de statuten)

8 Oprichters Oprichters van ONV Fornhese zijn: Henk Hoffland, Anthony Hose, Jeroen Pluijgers, Greet Dorrestein dit met ondersteuning van Dhr. Weck (kvk).

9 Stembepaling Bestuur Bestuur dient volgens stemming gevormd te worden met doorslag van meeste stemmen.

10 BESTUUR Voorzitter: Jeroen Pluijgers
Penningmeester: Greet van Dorrestein Bestuurslid: Anthony Hose

11 Partijen ONV (i.o.) Fornhese heeft tot nu toe contact gehad met
Gemeente Zeist Belangenvereniging Den Dolder Kamer van koophandel Wijkteam Den Dolder

12 Huisregels Door het deponeren van onze statuten voorzien wij in rechtsgeldige bepalingen, en het verloop binnen de ONV. in hoofdzaak zijn deze statuten zojuist doorlopen, echter zijn er altijd praktische zaken waar wij samen in moeten overeenstemmen. Hiervoor is nú gelegenheid.

13 RONDVRAAG

14 Afsluiting Graag willen wij dank uitspreken aan:
de kwartiermakers van de ONV Belangenvereniging Den Dolder Gemeente Zeist Wijkteam Den Dolder, Onze Speciale dank gaat uit naar Dhr. Weck van Kvk midden Nederland wegens bijzondere inzet en nauwe samenwerking in de aanloop naar deze waardevolle vereniging. Voor wie wij vergeten zijn excuses maar vanzelfsprekend, bedankt!


Download ppt "Uiteraard is de gsm niet verboden, Trilstand wordt gewaardeerd!"

Verwante presentaties


Ads door Google