De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ICT-er als coach. Stelling "De rol van ICT-coördinator bestaat uit het plannen en begeleiden van een veranderingsproces dat onderwijzend personeel (en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ICT-er als coach. Stelling "De rol van ICT-coördinator bestaat uit het plannen en begeleiden van een veranderingsproces dat onderwijzend personeel (en."— Transcript van de presentatie:

1 ICT-er als coach

2 Stelling "De rol van ICT-coördinator bestaat uit het plannen en begeleiden van een veranderingsproces dat onderwijzend personeel (en leerlingen) moet leiden tot een verantwoord gebruik van ICT in de schoolpraktijk." "De rol van ICT-coördinator bestaat uit het plannen en begeleiden van een veranderingsproces dat onderwijzend personeel (en leerlingen) moet leiden tot een verantwoord gebruik van ICT in de schoolpraktijk." Kortom: is de ICT-coördinator een techneut of een initiator, motivator en begeleider van veranderingen....? Kortom: is de ICT-coördinator een techneut of een initiator, motivator en begeleider van veranderingen....?

3 Monitor Wil het gebruik van ICT daadwerkelijk een onderdeel van het onderwijs worden, dan zal er reflectie op activiteiten in de school plaatsvinden. Wil het gebruik van ICT daadwerkelijk een onderdeel van het onderwijs worden, dan zal er reflectie op activiteiten in de school plaatsvinden.

4 ICT-coach De ICT-coach heeft de taak zijn collega’s te stimuleren. De ICT-coach heeft de taak zijn collega’s te stimuleren. Collega’s (en leerlingen) begeleiden, ieder op hun eigen niveau. Het coachen kan zowel momenten van scholing, advisering, waardering of facilitering omvatten. Collega’s (en leerlingen) begeleiden, ieder op hun eigen niveau. Het coachen kan zowel momenten van scholing, advisering, waardering of facilitering omvatten. Maak concrete, controleerbare afspraken. Maak concrete, controleerbare afspraken. Ga constructief met belemmeringen om. Ga constructief met belemmeringen om. Zet ICT op de agenda! Zet ICT op de agenda!


Download ppt "ICT-er als coach. Stelling "De rol van ICT-coördinator bestaat uit het plannen en begeleiden van een veranderingsproces dat onderwijzend personeel (en."

Verwante presentaties


Ads door Google