De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een man staat bij de receptie van het hotel

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een man staat bij de receptie van het hotel"— Transcript van de presentatie:

1 Een man staat bij de receptie van het hotel
Een man staat bij de receptie van het hotel. Hij wil juist een vraag stellen, maar stoot toevallig zijn elleboog tegen een vrouw haar borsten. Beiden zijn even stil Dan draait de man zich om en zegt: "Mevrouw, als uw hart zo zacht is als uw borsten, dan weet ik zeker dat u me zult vergeven."  Waarop zij gepast antwoordt: "Als je penis zo hard is als uw elleboog, dan ben ik in kamer 582."    

2 Een bejaarde man wordt rond vijf uur wakker met een ochtenderectie
Een bejaarde man wordt rond vijf uur wakker met een ochtenderectie. Hij wekt zijn echtgenote en zegt: "Voel eens, wat gaan we hier mee doen?"  Zijn vrouw antwoordt hem: "Moest ik van u zijn, ik zou hem eens goed wassen nu de rimpels er efkens uit zijn."

3 Zegt Paola tegen Mathilde: "En Mathilde wat doe jij nu's avonds zo alleen als Filip op zakenreis is?"  "Ha,"  zegt Mathilde, "daar heb ik iets geheims voor en het trilt.  Paola boos: "Wat??? Van mijnen Albert moet ge afblijven hé !!!!"

4 Prins Filip bezoekt een boerderij en de pers is er natuurlijk bij
 Prins Filip bezoekt een boerderij en de pers is er natuurlijk bij. Een fotograaf maakt een foto in de varkensstal.  Zegt de prins: "Schrijf nu niet onder die foto: Filip met de varkens, of zo." De volgende dag staat de foto in de krant en eronder staat: Prins Filip, derde van links.

5 Een man komt heel enthousiast thuis: "Trees, pak je koffers, pakje koffers!  "Wat is er dan?" vraagt zijn vrouw.  "Ik heb veertig miljoen gewonnen bij de Lotto!!!" roept de man. "O, wat geweldig!" zegt de vrouw: "Wat moet ik pakken: zomer- of winterkleren?"  "Maakt niet uit" zegt de man, "als je maar oprot!"

6 Een gewezen echtpaar is ook na de scheiding op goede voet met elkaar gebleven. Als de man zijn arm heeft gebroken, belt hij op een avond de gewezen echtgenote op en vraagt of zij hem misschien in het bad wil helpen.  Ze komt, helpt hem voorzichtig in de badkuip en begint zijn rug in te zepen. Al gauw merkt ze dat er aan de voorkant iets begint te bewegen. "Ach, wat schattig," zegt ze gevleid, "hij kent me nog."

7 Opa van 96 trouwde op zijn oude dag met een beeldschone van amper 18 jaren oud. Hij was dolgelukkig en na korte tijd was zijn jonge echtgenote zwanger. Na negen maanden beviel zijn vrouw en de arts die de bevalling had gedaan kwam opa feliciteren. "Gefeliciteerd meneer, en voor de extra feestvreugde: u heeft een tweeling gekregen!" Waarop opa zei: "Nou, dan doet de schoorsteen het blijkbaar nog goed!" "Ja," zei de arts, "maar ik zou ze wel eens laten vegen, want het zijn twee pikzwarten....."

8 Een oude weduwe van  75 wil graag een nieuwe vriend en zet een zoekertje in de krant met de volgende mededeling: "Ben 75 jarige vrouw, zoek man van ongeveer dezelfde leeftijd, mag me niet slaan, mag niet vreemd gaan en moet goed zijn in bed." Enkele dagen later gaat de deurbel. Wanneer het vrouwtje de deur opent ziet ze een grijze, oude heer zonder armen en benen in een rolstoel. Ze bekijkt hem verbaasd. "Je denkt toch niet dat ik ga overwegen om met jou iets te beginnen Je hebt nog niet eens armen!", zegt ze. "Dus kan ik je niet slaan!", antwoordt de oude heer. Jamaar!",zegt het vrouwtje. "Je hebt ook geen benen !" Waarop de oude heer antwoordt: "Dus kan ik ook niet vreemd gaan! Ze fronst haar wenkbrauwen en vraagt: "En lukt alles nog een  beetje in bed?" Waarop de oude man antwoordt: "Ik heb toch op de  deurbel geduwd, he !”

9 Hans: ik moet effe zeiken Grietje: "Ga je toch tegen die boom„ Hans loopt naar de boom gevolgt door grietje. Grietje: "Wat is dat voor een ding„ Häns: „dat is mijn lul Grietje: „mag ik even kijken" Häns: „nou vooruit dan" Grietje: „mag ik hem ook aanraken„ Häns: „nou toe dan maar.„ Grietje pakt hem vast en hij word steeds harder dikker en langer Dan lopen ze verder. Plötseling Grietje: „ik moet nu ook" Häns: „ga jij toch ook achter een boom Grietje loopt naar een boom en hans volgt haar Häns: "Wat heb jij daar dan voor een ding„ Grietje: „nou wat denk je Häns: „mag ik ook bij jou kijken„ Grietje: „nou vooruit dan„ Häns: „mag ik het ook aanraken" Grietje: „nou toe dan maar." Häns pakt het vast en het word steeds harder dikker en langer Hans: „jij hebt dezelde als ik" Grietje: „nee lul ik ben aan het schijten"


Download ppt "Een man staat bij de receptie van het hotel"

Verwante presentaties


Ads door Google