De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25.

Verwante presentaties


Presentatie over: "...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25."— Transcript van de presentatie:

1

2 ...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25 miljoen bezoekers per jaar is het het meest bezochte park daar.. Central Park

3 De aanleg van het park nam 16 jaar in beslag, waarin in aanvang ruim 500.000 bomen en planten werden geplant...

4 Het bevat verschillende meren, wandelpaden, twee ijsschaatsbanen, een roeivijver, een dierenbegraafplaats, open grasgebieden die zowel voor de beoefening van verschillende sporten of als ligweiden benut worden en meerdere speeltuinen...

5 Hoewel vele delen van het park natuurlijk lijken is het volledig door mensenhanden aangelegd...

6 Het park is een veelbezochte rustplaats voor trekkende vogels en daarom ook populair bij vogelaars.

7 Het park is, zoals het grootste deel van New York City, overdag veilig, maar in vroegere tijden was het de plaats van talloze diefstallen en verkrachtingen.

8 Breed uitgemeten incidenten van seksuele agressie en diefstal met geweld, weerhielden velen ervan het gebied te bezoeken.

9 Maar dat is allemaal voorbij, dus kijk gerust even rond...

10

11

12 Hoewel vaak naar het park wordt verwezen als een mooie oase van rust binnen de "stad die nooit slaapt," was Central Park, uitgaand van de misdaadstatistieken, ooit een zeer gevaarlijke plek.

13

14

15

16

17 En...ook daar wordt het niet alleen herfst,

18

19

20

21

22 ...maar ook winter!!!

23

24

25

26

27

28

29 EINDE


Download ppt "...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25."

Verwante presentaties


Ads door Google