De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EMEG Lijst Leonie Theeuwen CO1K. Vooraf Op vrijdag 19 oktober ben ik naar de halve finale van Belgium’s got Talent geweest waar ik het publiek goed.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EMEG Lijst Leonie Theeuwen CO1K. Vooraf Op vrijdag 19 oktober ben ik naar de halve finale van Belgium’s got Talent geweest waar ik het publiek goed."— Transcript van de presentatie:

1 EMEG Lijst Leonie Theeuwen CO1K

2

3 Vooraf Op vrijdag 19 oktober ben ik naar de halve finale van Belgium’s got Talent geweest waar ik het publiek goed geobserveerd heb. De opname vond plaats in EUROCAM Media Center in Lint (België).

4 Observeren van publiek Ze waren erg enthousiast en applaudisseerde en schreeuwde hard. Ze volgde de instructies die van te voren gegeven waren goed op. Er waren duidelijke groepen die voor een act kwamen, maar ze waren wel sportief door andere acts ook aan te moedigen. In het publiek zaten mensen van verschillende leeftijden. De leeftijd lag tussen de 5 en 75 jaar ongeveer.

5 Sfeer impressie


Download ppt "EMEG Lijst Leonie Theeuwen CO1K. Vooraf Op vrijdag 19 oktober ben ik naar de halve finale van Belgium’s got Talent geweest waar ik het publiek goed."

Verwante presentaties


Ads door Google