De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met z’n allen aan de ketting…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met z’n allen aan de ketting…"— Transcript van de presentatie:

1 Met z’n allen aan de ketting…
Aart-Jan Moerkerke - Edelsmid

2 Lijntjes naar het verleden
Met z’n allen aan de ketting Lijntjes naar het verleden Tien jaar geleden was ketensamenwerking al een hot item Waarom toen? Hebben we überhaupt wel iets geleerd? Waarom nu? Willen we wel leren? Hoe gaan we dat aanpakken?

3 Het hangertje als middelpunt
Met z’n allen aan de ketting Het hangertje als middelpunt Is er een hangertje? Het doel van het hangertje - letterlijk Wie is het hangertje? Welke plaats heeft het hangertje? Het doel van het hangertje – figuurlijk Wie is verantwoordelijk voor het hangertje?

4 Schakels bepalen de lengte
Met z’n allen aan de ketting Schakels bepalen de lengte Wat is een schakel? Wie zijn de schakels? Wie is de zwakste schakel? Wie is de sterkste schakel? Hoe gaan we met andere schakels om? Met z’n allen aan de ketting: te strak of te wijd?

5 Sluiting of breekpunt Met z’n allen aan de ketting
Wat is de functie van de sluiting? Wie is de sluiting? Hoe wordt de rol van sluiting ingevuld? Hoe zou de rol moeten worden ingevuld? Valkuilen van/voor de sluiting Open of dicht?

6 Capelse toestanden Met z’n allen aan de ketting Voorbeeld: Capels CJG
Opbouw van de ketting Hangertje Schakels Sluiting Invloeden van buitenaf

7 Volgend jaar een nieuwe?
Met z’n allen aan de ketting Volgend jaar een nieuwe? Wat gaan we toepassen? Welke ontwikkelingen komen op ons af? MET Z’N ALLEN AAN DE KETTING OF VOLGEND JAAR EEN NIEUWE?


Download ppt "Met z’n allen aan de ketting…"

Verwante presentaties


Ads door Google