De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig."— Transcript van de presentatie:

1 Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig 2012 gewenst! Na een geslaagd seizoen in 2011, met dank aan de leden die aan het programma hebben meegewerkt, heeft het bestuur zich gebogen over een programma voor 2012. Gelet op de discussie tijdens de jaarvergadering heeft het bestuur pogingen in het werk gesteld, om gegeven het belang van fellowship ook nieuwe elementen in het programma te introduceren om zo de programma’s nog aantrekkelijker te maken. Daarom zijn we blij nu een programma op hoofdlijnen te kunnen aanbieden. Met als openingsklapper het bezoek aan de “FLORIADE 2012 ”, Een internationale tentoonstelling die maar eens in de tien jaar wordt gehouden. In verband met de beperkte horecamogelijkheden en de schaarse beschikbaarheid van gidsen moeten wij dit op korte termijn reserveren. Doe mee en schrijf nu in voor ons bezoek op 12 mei 2012!

2 Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Programma 2012 1) Op zaterdag 12 mei de Floriade 2012 in Venlo De Floriade is een grootse internationale manifestatie die maar één keer in de tien jaar wordt gehouden, ditmaal in Venlo. Meer dan 100 internationale exposanten zullen samen hulde aan de tuinbouw brengen. Het park bestaat uit vijf unieke werelden: thematische zones met elkaar verbonden door beboste gebieden. Werelden waarin je zult zien, voelen en ervaren de natuur in een voortdurend veranderende manier. Te veel om hier op te sommen. Bekijk alles ook op het internet en zie de vele mogelijkheden. http://www.floriade.com/the-parkhttp://www.floriade.com/the-park Ons programma zal zijn: aankomst tussen 10:00 en 10:30 uur, individueel toegangkaarten kopen.(kan ook via het internet https://shop.omniticket.com/FLH/index.cfm?lang=en )https://shop.omniticket.com/FLH/index.cfm?lang=en Wij zullen ontmoetingsmomenten aangeven en regelen een gezamenlijk (basis)lunch en gids(en). Daarnaast is er gelegenheid om zelf keuzes te maken. Kosten: toegang 25,00€ p.p.(kassa) en bijdrage 17,50 p.p.(penningmeester) In verband met de beperkte capaciteit van de horeca en gidsen is per ommegaand inschrijven gewenst. 2) Op zaterdag 30 juni Gorssel en omgeving Harmien Slijkhuis heeft ons in haar tuin uitgenodigd. Ook zullen we in die omgeving enkele tuinen bezoeken. 3) Op zaterdag 28 juli Tilburg en Riel Hanneke en Charles Vermeulen organiseren voor ons een programma in Brabant. We beginnen met het bezoek aan een buurtmoestuin in Tilburg en daarna gaan we naar Riel waar we worden ontvangen in hun familiehuis “‘t Muldersnest”. Dit is gelegen direct grenzend aan landgoud het Hoefke waarmee wij geassocieerd zijn. Na het bekijken van het bos/tuin wordt ons door hen de lunch aangeboden. Dit gevolgd door een rondleiding door de natuur in de omgeving begeleid door de heer de Jong.(Brabantslandschap) die naar onze ervaring boeiend verteld. 4) Op zaterdag 6 oktober ter Schuur Bezoek aan de tuin en wijngaard in de oogsttijd van Rikki en Jan van Boohemen Daar zullen we ook onze jaarvergadering 2012 houden..


Download ppt "Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig."

Verwante presentaties


Ads door Google