De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Droomboom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Droomboom."— Transcript van de presentatie:

1 De Droomboom

2 In onze achtertuin daar staat een hele hoge boom,
die is niet als de andere zo heel gewoon, want aan het hoogste takje, daar groeit een klein gebakje, en zie ik dat dan denk ik dat ik droom. Heel voorzichtig in mijn droom, klim ik langzaam in die boom. Ben ik boven, wat een pret Krak! Boem! Naast mijn bed.

3 In onze achtertuin daar staat een hele hoge boom, die is niet als de andere zo heel gewoon, want aan … … …, daar groeit … … …, en zie ik dat dan denk ik dat ik droom. Heel voorzichtig in mijn droom, klim ik langzaam in die boom. Ben ik boven, wat een … …! …! … … ...

4 want aan het hoogste takje daar groeit een klein gebakje
want naast het hoogste topje daar groeit wel eens een dropje want aan het hoogste blaadje daar groeit een chocolaatje

5 In onze achtertuin daar staat een hele hoge boom, die is niet als de andere zo heel gewoon, want aan het hoogste takje, daar groeit een klein gebakje, en zie ik dat dan denk ik dat ik droom. Heel voorzichtig in mijn droom, klim ik langzaam in die boom. Ben ik boven, wat een pret Krak! Boem! Naast mijn bed.

6 In onze achtertuin daar staat een hele hoge boom, die is niet als de andere zo heel gewoon, want in het hoogste topje, daar groeit wel eens een dropje, en zie ik dat dan denk ik dat ik droom. Heel voorzichtig in mijn droom, klim ik langzaam in die boom. Ben ik boven, wat een pret Krak! Boem! Naast mijn bed.

7 In onze achtertuin daar staat een hele hoge boom, die is niet als de andere zo heel gewoon, Want naast het hoogste blaadje, daar groeit een chocolaatje, en zie ik dat dan denk ik dat ik droom. Heel voorzichtig in mijn droom, klim ik langzaam in die boom. Ben ik boven, wat een pret Krak! Boem! Naast mijn bed.


Download ppt "De Droomboom."

Verwante presentaties


Ads door Google