De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kijk een week lang het NOS Journaal. Strengths NOS journaal vertelt je al het actuele nieuws. NOS herhaalt uitzendingen meerdere malen per dag. Het NOS.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kijk een week lang het NOS Journaal. Strengths NOS journaal vertelt je al het actuele nieuws. NOS herhaalt uitzendingen meerdere malen per dag. Het NOS."— Transcript van de presentatie:

1 Kijk een week lang het NOS Journaal

2 Strengths NOS journaal vertelt je al het actuele nieuws. NOS herhaalt uitzendingen meerdere malen per dag. Het NOS journaal is in meerdere doelgroepen verdeeld. Journaal, Jeugdjournaal en Sportjournaal. Het NOS journaal is geen sensatie programma.

3 Weaknesses Het NOS journaal is soms te ingewikkeld omdat ze te analytisch is. Sommige mensen haken hierdoor sneller af. Het NOS journaal laat vaak geleerden aan het woord, waardoor de verhalen soms afwijkend zijn van de actualiteit

4 Opportunities NOS journaal zou de social media uitgebreider kunnen gebruiken. En dan vooral interactiever. Ook zouden ze de presentatie eenvoudiger kunnen houden voor meerdere kijkers. Alleen moeten ze er dan opletten dat er geen belangrijke informatie weggelaten worden.

5 Threats Nieuws van andere omroepen blijft altijd een bedreiging voor de NOS. Nieuws via internet is gemakkelijker te vinden op bijvoorbeeld je iphone. Nieuws gericht op sensatie trekt vaak eerder de aandacht dan het ‘saaie’ en ‘nette’ NOS journaal.

6 Eigen ervaring Het NOS journaal is niet echt mijn ding. Ik vind het niet heel prettig om via de NOS het nieuws te kijken en ik denk dat dat komt, omdat het vaak te specifiek op dingen ingaat en journalisten vaak gesprekken aangaan met geleerden. Hierdoor haak ik soms af. RTL nieuws of een ander actualiteitenprogramma trekt mij meer aan.

7 Hieronder de afleveringen die ik allemaal heb gekeken! http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1346727 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1346849 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1347106 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1347219 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1347447 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1347585 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1347812

8 Ook bij de NOS gaat het weleens mis.. Blooper  http://www.youtube.com/watch?v=7fGHzD 19Vvc http://www.youtube.com/watch?v=7fGHzD 19Vvc

9 Met dank aan: www.uitzendinggemist.nl www.nos.nl


Download ppt "Kijk een week lang het NOS Journaal. Strengths NOS journaal vertelt je al het actuele nieuws. NOS herhaalt uitzendingen meerdere malen per dag. Het NOS."

Verwante presentaties


Ads door Google