De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door: Naomi & Boy -Adolf Hitler geboren op 20 april 1889 in Braunauam-Inn Oosterijk. -Vader Alios Hitler en de moeder Klara Plozl. -Adolf werd een soort.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door: Naomi & Boy -Adolf Hitler geboren op 20 april 1889 in Braunauam-Inn Oosterijk. -Vader Alios Hitler en de moeder Klara Plozl. -Adolf werd een soort."— Transcript van de presentatie:

1

2 Door: Naomi & Boy

3 -Adolf Hitler geboren op 20 april 1889 in Braunauam-Inn Oosterijk. -Vader Alios Hitler en de moeder Klara Plozl. -Adolf werd een soort leraar voor de soldaten door zijn manier van praten.

4 -Hitler kwam in 1933 aan de macht maar, 5 jaar later wou hij heel Duitsland in handen Krijgen.

5 Zo denk ik er over -Een zuivel ras (geen joden, zigeuners en homo’s) -Hij wou de tweede wereldoorlog winnen voor revanche van de eerste. -En hij wilde ook dat de mensen naar hem luisterden.

6 -Toen Hitler in de gevangenis zat heeft Hij zelf een boek geschreven, dat Mein Kampf heet.

7 -Hitler heeft zelfmoord gepleegd. Hij heeft zich zelf dood geschoten Eerst zich zelf en toen zijn vrouw en Zes kinderen. Adolf Hitler is in 1945 op 30 april Overleden.

8 ZIJN ER NOG VRAGEN???


Download ppt "Door: Naomi & Boy -Adolf Hitler geboren op 20 april 1889 in Braunauam-Inn Oosterijk. -Vader Alios Hitler en de moeder Klara Plozl. -Adolf werd een soort."

Verwante presentaties


Ads door Google