De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Iedereen wil in een fijne buurt wonen, in een woning die bij hem past. Nu en in de toekomst en waarbij de energielasten beheersbaar blijven.” I.D.E.A.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Iedereen wil in een fijne buurt wonen, in een woning die bij hem past. Nu en in de toekomst en waarbij de energielasten beheersbaar blijven.” I.D.E.A."— Transcript van de presentatie:

1 “Iedereen wil in een fijne buurt wonen, in een woning die bij hem past. Nu en in de toekomst en waarbij de energielasten beheersbaar blijven.” I.D.E.A. Nederland de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen!

2 In een traditionele energie slurpende woning of gebouw naar een…………………… We nemen U graag mee op de energie besparing reis! Woning of gebouw met een beheersbare energienota. I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen

3 Dit om u volledig te ontzorgen! I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen We nemen U graag mee op de energie besparing reis!

4 Ga op tijd mee in de energietransitie markt!  De markt gaat om (het is dé groeimarkt van de toekomst)  Investeren in de toekomst  Op basis van conceptueel en integraal denken! I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen We nemen U graag mee op de energie besparing reis!

5 Want een heleboel producten zijn er al. I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen We nemen U graag mee op de energie besparing reis!

6 Energie management, je energiestromen zo efficiënt mogelijk inzetten! I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen We nemen U graag mee op de energie besparing reis!

7 I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen Hoe dan? We nemen U graag mee op de energie besparing reis!

8 De energie besparing reis!

9 Toegepaste plaatjes met goedkeuring van de auteur, Dhr. Drs.ing. T. (Teus) van Eck Cartoons: Huib Jans, MEC studios. I.D.E.A. Nederland t.a.v. Dhr. ing. E. (Erik) Bek Haarweg 11 4205 NC Gorinchem Mobiel:06-22933661 E-mail:erik@idea-nederland.nl Web:www.idea-nederland.nl I.D.E.A. de partij die samen invulling geeft aan betaalbaar wonen We nemen U graag mee op de energie besparing reis!


Download ppt "“Iedereen wil in een fijne buurt wonen, in een woning die bij hem past. Nu en in de toekomst en waarbij de energielasten beheersbaar blijven.” I.D.E.A."

Verwante presentaties


Ads door Google