De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Graag gedaan” Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Graag gedaan” Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER."— Transcript van de presentatie:

1

2 “Graag gedaan”

3 Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER.

4 “Graag gedaan”

5 Een luisterend oor, een schouderklop een helpend handje bij – AARDBEI. Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER.

6 “Graag gedaan”

7 Doodeenvoudig niet te koop, neem het van me aan, dat heb je goed gedaan. – BANAAN! Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER. Een luisterend oor, een schouderklop een helpend handje bij – AARDBEI.

8 “Graag gedaan”

9 Doodeenvoudig niet te koop, neem het van me aan, dat heb je goed gedaan. – BANAAN! Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER. Een luisterend oor, een schouderklop een helpend handje bij – AARDBEI. Zie je dan dat klein gebaar, veel meer moet dat niet zijn – MANDARIJN

10 “Graag gedaan”

11 Doodeenvoudig niet te koop, neem het van me aan, dat heb je goed gedaan. – BANAAN! Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER. Een luisterend oor, een schouderklop een helpend handje bij – AARDBEI. Zie je dan dat klein gebaar, veel meer moet dat niet zijn – MANDARIJN Simpelweg je duim omhoog, een knipoog of een zoen – MELOEN. Dankjewel, da's graag gedaan, neem het van me aan, dat heb je goed gedaan – BANAAN!

12


Download ppt "“Graag gedaan” Een goed gebaar is heel vlug klaar en geeft toch zoveel meer – PEER."

Verwante presentaties


Ads door Google