De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welke keuze maak jij? En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te verontschuldigen…. Lucas 14:18a.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welke keuze maak jij? En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te verontschuldigen…. Lucas 14:18a."— Transcript van de presentatie:

1 Welke keuze maak jij? En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te verontschuldigen…. Lucas 14:18a

2 18 En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te ontschuldigen
18 En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te ontschuldigen. De eerste zeide tot hem: Ik heb een akker gekocht, en het is nodig, dat ik uitga, en hem bezie; ik bid u, houd mij voor verontschuldigd. 19 En een ander zeide: Ik heb vijf juk ossen gekocht, en ik ga heen, om die te beproeven; ik bid u, houd mij voor verontschuldigd. 20 En een ander zeide: Ik heb een vrouw getrouwd, en daarom kan ik niet komen.

3 Bezittingen Carrière Relaties

4 “Omdat u het smalle pad gekozen hebt, de moeilijker weg; u bent naar uw eigen keuze gegaan; u hebt de korrekte en juiste beslissing genomen, en het is Mijn weg; door deze belangrijke beslissing wacht u een geweldig aandeel in de Hemel. Wat een glorierijke beslissing heeft u genomen! Dit op zichzelf is, wat hun geweldige overwinning zal geven en doen geschieden in Goddelijke Liefde.”

5

6 “Omdat u het smalle pad gekozen hebt, de moeilijker weg; u bent naar uw eigen keuze gegaan; u hebt de korrekte en juiste beslissing genomen, en het is Mijn weg; door deze belangrijke beslissing wacht u een geweldig aandeel in de Hemel. Wat een glorierijke beslissing heeft u genomen! Dit op zichzelf is, wat hun geweldige overwinning zal geven en doen geschieden in Goddelijke Liefde.”

7 “Omdat u het ______ pad gekozen hebt, de ______ weg; u bent naar uw eigen keuze gegaan; u hebt de _____ en _____ beslissing genomen, en het is ____ weg; door deze belangrijke beslissing wacht u een ______ _______ in de Hemel. Wat een _______ beslissing heeft u genomen! Dit op zichzelf is, wat ________________ ________________________________.”

8 “Omdat u het compromis pad gekozen hebt, de makkelijke weg; u bent naar uw eigen keuze gegaan; u hebt de kortzichtige en dwaze beslissing genomen, en het is de wereldse weg; door deze belangrijke beslissing wacht u een klein deel in de Hemel. Wat een dwaze beslissing heeft u genomen! Dit op zichzelf is, wat zal geven en doen geschieden het terugvallen van vele mensen en het afkoelen van hun liefde.”

9 “Omdat u het smalle pad gekozen hebt, de moeilijker weg; u bent naar uw eigen keuze gegaan; u hebt de korrekte en juiste beslissing genomen, en het is Mijn weg; door deze belangrijke beslissing wacht u een geweldig aandeel in de Hemel. Wat een glorierijke beslissing heeft u genomen! Dit op zichzelf is, wat hun geweldige overwinning zal geven en doen geschieden in Goddelijke Liefde.”


Download ppt "Welke keuze maak jij? En zij begonnen allen zich eendrachtelijk te verontschuldigen…. Lucas 14:18a."

Verwante presentaties


Ads door Google