De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!"— Transcript van de presentatie:

1 Appel

2 Recensie en reactie over de act van Bush!

3 Waarom Bush? Omdat Bush zeker wel 1 van de bands is waar ik zeker naar uitkeek op appelpop Ik leerde ze in 2009 eigenlijk pas echt goed kennen en heb ze altijd vet gevonden Een ode aan een lekkere grunge-rock band!

4 Recensie puntjes + mijn reactie erop De recensie heeft het over dat Guus Meeuwis de headliner is en Bush de co-headliner. Ik ben het hier niet mee eens, misschien een beetje vreemd maar voor mij waren er 2 headliners op appelpop 2012, Guus Meeuwis en Bush.

5 Op appelpop 2012 staan niet alleen Nederlandse bands, maar ook buitenlandse. Onder ander Selah Sue en de harde rockers van Karma to Burn en Bush stonden er! Maar, Appelpop 2012 loopt ten einde. Maar het is nog niet voorbij, de rockers van Bush betreden op zaterdagavond om kwart voor negen het podium. De tent staat helemaal vol, ondanks dat hun hoogtijdagen aan het einde van de jaren 90 waren. Er wordt gelijk goed afgetrapt met een sterke versie van het nummer Machinehead van debuutalbum Sixteen Stone. Ik vind het begin van de act wel goed beschreven, het opkomen vond ik echt heel erg gaaf. En toen ze met Machinehead begonnen zat de sfeer er meteen goed in! Het is waar dathun hoogtijdagen in de jaren 90 waren, maar ik vind ze nog steeds super gaaf!

6 De setlist vond ik ook zeker heel lekker. Er werden veel oude nummers gespeeld, maar er werden ook zeker nieuwe nummers van de band gespeeld. Het was zeker een heerlijk hard rock optreden. Maar daar staan de gasten van Bush ookwel bekend om. Het optreden van appelpop was alweer het 210e optreden van de band! De recensie heeft het ook nog over het optreden van Gavin, de frontman van Bush. Het word goed beschreven, tijdens afterlife rent Gavin inderdaad het publiek en blijft hij hier 2 nummers in kwijt. Daarna verschijnt hij op het vip-plaatsen waar een verandering in de setlist wordt aangebracht. Ik merkte het echter niet en ik vond Bush zeker het gaafste optreden van appelpop 2012! http://www.zubb.nl/muziek/2075/recensie-bush-op-appelpop Lees hier de hele recensie over het optreden van Bush!


Download ppt "Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!"

Verwante presentaties


Ads door Google