De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VERKOOPCOMPENSATIEPLAN PRESENTATIE

Verwante presentaties


Presentatie over: "VERKOOPCOMPENSATIEPLAN PRESENTATIE"— Transcript van de presentatie:

1 VERKOOPCOMPENSATIEPLAN PRESENTATIE

2 VERKOOPCOMPENSATIEPLAN EMEA
Nu Skin® BEWIJST HET VERSCHIL. Door met u samen te werken, blijven we toonaangevend op het gebied van mondiale compensatie. Onze visie is duidelijk, namelijk het grootste directe-verkoopbedrijf ter wereld worden door meer inkomen te genereren voor onze Distributeurs dan welk ander bedrijf dan ook. Deze presentatie is maar een overzicht. Alle details staan online op onze website (www.nuskin.com) waar u op Kansen klikt.

3 BEGINNEN PSV en CSV: wat betekent het precies?
ENKELE BELANGRIJKE BEGRIPPEN stap 1 PSV en CSV: wat betekent het precies? Het Persoonlijke Verkoopvolume (PSV) is het maandelijkse aantal punten van de producten en diensten die u en uw detailhandelsklanten van het bedrijf kopen. Het Groepsverkoopvolume (GSV) vertegenwoordigt het totale PSV in uw Cirkelgroep, inclusief uw eigen PSV, voor een bepaalde maand. De Commissionabele Verkoopwaarde (CSV) is de waarde die gebruikt wordt om maandelijkse commissies te berekenen. De CSV is gelijk aan de groothandelsprijs van een product of dienst met aftrek van belastingen, Fast-Start Payments (FSP) en kortingen (ADR, internet, enz.).

4 BEGINNEN Aan elk product zal een PSV en een CSV gekoppeld worden.
ENKELE BELANGRIJKE BEGRIPPEN stap 1 Aan elk product zal een PSV en een CSV gekoppeld worden. U voldoet aan de Instandhoudingsvereisten voor de titel van Executive en aan andere kwalificatievereisten via het PSV en het GSV. U wordt betaald op basis van de CSV volgens de principes van het Wealth Maximiser Verkoopcompensatieplan.

5 BEGINNEN Als Distributeur* kunt u het volgende verdienen:
UW NETWERK VAN CONSUMENTEN EN DISTRIBUTEURS UITBREIDEN stap 1 POTENTIËLE INKOMSTEN Als Distributeur* kunt u het volgende verdienen: Een marge op uw verkopen aan uw klanten. Een commissie tot 30% op de verkoop aan detailhandelsklanten**. Een L1 Bonus van 5% op de maandelijkse CSV van alle persoonlijk gesponsorde Distributeurs en Voorkeursklanten. Fast-Start Payments (betaling uit de verkoop van Fast-Start Productpakketten). DETAILHANDELSKLANT U DISTRIBUTEUR VOORKEURS- KLANT NIVEAU 1 (L1) Opmerking: Commissies en verkoopbonussen worden alleen betaald aan actieve Distributeurs. Raadpleeg de woordenlijst in het Verkoopcompensatieplan voor meer uitleg over de activiteitsvereisten en detailhandelsverkoopvereisten. * De enige verplichting waaraan u moet voldoen om Distributeur te worden, is het betalen van registratiekosten. Er worden geen bonussen betaald voor wervingsactiviteiten. Alle bonussen worden enkel betaald wanneer er producten verkocht worden. ** Het staat u vrij om uw eigen verkoopprijzen te bepalen.

6 FAST-START PAYMENTS MAXIMALISEER UW INKOMSTEN*
stap 1 De Fast-Start Productpakketten zijn speciaal ontwikkeld om nieuwe Distributeurs een vliegende start te geven: Ze bestaan uit een selectie van de best verkochte producten van Nu Skin Enterprises voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien bieden ze extra potentiële inkomsten. Als Distributeur kunt u het volgende verdienen: Voorbeeld: Winst tot 30% van de verkoop aan detailhandelsklanten. L1 Bonus van 5% op de maandelijkse CSV van alle persoonlijk gesponsorde Distributeurs en Voorkeursklanten. Fast-Start Payments (betaling uit de verkoop van Fast-Start Productpakketten). Prijs van € 250 voor het productpakket 200 PSV 150 CSV € 50 Fast-Start Payment * Inhoud, prijs, Persoonlijk Verkoopvolume (PSV) en Fast-Start Payment kunnen verschillen van land tot land. Neem contact op met uw plaatselijke kantoor voor meer informatie. De aankoop en detailverkoop van Fast-Start Product Packages is optioneel.

7 3 MAANDEN DURENDE KWALIFICATIE TOT EXECUTIVE
LEIDERSCHAPSONTWIKKELING PROCEDURE VOOR DE KWALIFICATIE TOT EXECUTIVE stap 2 U DETAILHANDELSKLANT DISTRIBUTEUR VOORKEURS- KLANT Breid uw organisatie uit om een Executive-leider te worden, en uw inkomsten zullen toenemen.** 3 MAANDEN DURENDE KWALIFICATIE TOT EXECUTIVE POTENTIËLE INKOMSTEN MAAND 1 (LOI) Tijdens de kwalificatie tot Executive kunt u het volgende verdienen: Een marge op uw verkopen aan uw klanten. Winst tot 30% van de verkoop aan detailhandelsklanten. L1 Bonus van 5% op de maandelijkse CSV van alle persoonlijk gesponsorde Distributeurs en Voorkeursklanten. Fast-Start Payments (betaling uit de verkoop van Fast-Start Productpakketten). 100 PSV GSV* MAAND 2 (Q1) 100 PSV GSV MAAND 3 (Q2) 100 PSV GSV * Het GSV of Groepsverkoopvolume is het totale PSV in uw Cirkelgroep, inclusief uw eigen PSV, voor een bepaalde maand. ** Voor een compleet overzicht van de inkomsten/bonussen die binnen het Verkoopcompensatieplan aan Distributeurs van alle niveaus betaald worden, gelieve onze website (www.nuskin.com) te raadplegen of contact op te nemen met uw plaatselijke Account Manager.

8 LEIDERSCHAPSONTWIKKELING VERHOOG UW BONUSPOTENTIEEL
stap 2 EXECUTIVE BONUS POTENTIËLE INKOMSTEN Uw GSV U verdient Als Executive kunt u het volgende verdienen: Hetzelfde als tijdens de kwalificatie tot Executive. PLUS Een maandelijkse Executive Bonus (EB) op de totale CSV van uw Cirkelgroep. De kans om deel te nemen aan de EMEA Executive Duplication Bonus. GSV 9% GSV 10% GSV 11% GSV 12% GSV 13% GSV 14% GSV 15% Opmerking: De Instandhoudingsvereisten voor de titel van Executive zijn minstens 100 PSV en GSV.

9 Provisional Executive
INKOMSTEN VAN HET EXECUTIVE-LEIDERSCHAP WIE TELT WIE? stap 2 In de volgende tabel wordt uitgelegd wie er in uw downline mag meetellen voor uw GSV-vereiste in het kader van uw kwalificatie en voor extra bonussen. Het volume/de punten die gegenereerd worden door Voorkeursklanten in uw Cirkelgroep, zullen altijd opgenomen worden in uw GSV. UW TITEL TITEL DOWLINE Distributeur LOI (maand 1) Q1 (maand 2) Q2 (maand 3) Executive Provisional Executive * LOI (maand 1) Q1 (maand 2) Q2 (maand 3)

10 Breakaway Executive Bonus MAXIMALISEER UW BONUSPOTENTIEEL
DE REVOLUTIONAIRE WEALTH MAXIMISER VAN NU SKIN® GARANDEERT U EEN MAXIMALE UITBETALING stap 3 DEPTH MAXIMISER: Breakaway Executive Bonus VOLUME MAXIMISER: EEB Bonus + DBLG1 Bonus OF WEALTH MAXIMISER DEPTH VOLUME Volume Maximiser: Verdien een Extra Executive Bonus PLUS een Double G1 Bonus. Depth Maximiser: Verdien tot 5% commissie op de CSV van elke Breakaway Executive in uw organisatie, tot zes generaties ver. WEALTH MAXIMISER MAXIMALISEER UW BONUSPOTENTIEEL Verhoog uw potentiële inkomsten met de hoogst mogelijke commissie van Nu Skin®. EXTRA EXECUTIVE BONUS (EEB) MIN. GSV BONUS % 3.000 5% op uw CSV + DOUBLE G1 BONUS (DBLG1) 10% op uw G1 CSV TITLE GOLD LAPIS RUBY EMERALD DIAMOND BLUE DIAMOND Aantal G1 Breakaway Executives 1 2,3 4,5 6,7 8,9,10,11 12 5% 2 3 4 5 6 POTENTIËLE INKOMSTEN Verdien met de Wealth Maximiser: De commissies van Stap 1 en 2, PLUS De methode die u het meest oplevert volgens de Wealth Maximiser-berekening.

11 DE REVOLUTIONAIRE WEALTH MAXIMISER VAN NU SKIN® BETAALT AUTOMATISCH DE BEREKENING DIE U HET MEEST OPLEVERT stap 3 RUBY EXECUTIVE (U) 100 PSV, GSV, CSV EXECUTIVE 3.000 GSV, 2.250 CSV GOLD EXECUTIVE G2 - TOTAAL CSV: 4.500 G1 - TOTAAL CSV: 9.000 VOLUME MAXIMISER EEB op 5% € 112,50 DBLG1 op 10% € 900 G2-G6 op 0% € 0 TOTAAL € 1.012,50 DEPTH MAXIMISER G1 op 5% € 450 G2 op 5% € 225 TOTAAL € 675 OF WEALTH MAXIMISER € 1.012,50 € 675

12 INSTANDHOUDINGSVEREISTEN VOOR DE TITEL VAN EXECUTIVE
MAANDELIJKSE INSTANDHOUDINGSVEREISTEN VOOR DE TITEL VAN EXECUTIVE: Om commissies te verdienen en de Executive-bonussen te krijgen, is minstens 100 PSV en GSV vereist.  Wat gebeurt er als een Executive zich niet houdt aan de instandhoudingsvereisten? Instandhoudingsvereisten: Wat gebeurt er? Titel: Uitbetaling: Niet gehaald in mei Pintitelrespijtmaand (eenmaal per 12 maanden mogelijk) Executive L1 Bonus (indien Executive 100 PSV, Fast-Start Payments en detailhandelwinsten heeft maar niet de Executive-bonussen) Opnieuw niet gehaald in juli Provisional Executive-status voor maximaal 3 maanden (eenmaal per Executive-schap mogelijk) Provisional Executive* (telt mee als Breakaway Executive voor upline (hetzelfde als hierboven) Gehaald in september Promotie in september Betaald als Executive Niet gehaald in oktober Degradatie in oktober Gedegradeerde Executive (indien Distributeur 100 PSV, Fast-Start Payments en detailhandelwinsten heeft) Distributeur legt het kwalificatieproces opnieuw af Herbenoeming** (indien binnen 6 maanden behaald, worden de oorspronkelijke Breakaway Executives teruggegeven) * Eenmaal per Executive-schap toegestaan, maar de Distributeur moet 12 maanden na de voltooiing van de Provisional Executive-cyclus wachten voordat hij hier weer gebruik van kan maken. ** Executives die gebruik maken van de Herbenoeming tot Executive om hun vroegere Executive-schap te behouden, mogen de status van Provisional Executive niet opnieuw gebruiken.

13 Criteria voor de EMEA Executive Duplication Bonus
EXECUTIVE DUPLICATION BONUS* VERDIEN EEN AANDEEL VAN HET EMEA-SUCCES Executives en hoger met een maandelijks GSV van verdienen een aandeel van het maandelijkse commissionabele verkoopvolume van de EMEA-regio via de Executive Duplication Bonus**: Criteria voor de EMEA Executive Duplication Bonus Passing Qualifying Executive Maand 2 (Q2) 1 aandeel Nieuwe Executive Maand 1 met 3000 GSV Nieuwe Executive Maand 2 met 3000 GSV 2 aandelen Nieuwe Executive Maand 3 met 3000 GSV 3 aandelen Opmerking: De Qualifying Executives en Executives moeten afkomstig zijn uit een van de EMEA-markten om als aandeel te kunnen meetellen voor de upline. * De Executive Duplication Bonus is een tijdelijke incentive, is geen onderdeel van het Verkoopcompensatieplan en kan op elk moment na een voorafgaande kennisgeving van 30 dagen gewijzigd of stopgezet worden. ** Om zich te kwalificeren, moeten Distributeurs voldoen aan de minimale bonus- en verkoopcriteria die van kracht zijn aan het einde van elke commissieperiode, evenals aan de andere activiteitsvereisten van het Verkoopcompensatieplan.

14 BEDANKT


Download ppt "VERKOOPCOMPENSATIEPLAN PRESENTATIE"

Verwante presentaties


Ads door Google