De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Stuur je feedback naar

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Stuur je feedback naar"— Transcript van de presentatie:

1

2 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Stuur je feedback naar susan@sparkcommunity.netsusan@sparkcommunity.net Start Reken sparks Welkom op SPARK

3 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Selecteer een vraagtype door op een dia te klikken. Na de les zal je hier terugkeren. << Terug naar hoofdmenu

4 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkel is groter. Welke cirkel is groter?

5 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkel is het kleinst. Welke cirkel is de kleinste?

6 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkel is de grootste. Welke cirkel is de grootste?

7 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele cirkel is kleiner. Welke cirkel is kleiner?

8 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De kleine cirkels zijn net zo groot. Welke twee cirkels zijn net zo groot?

9 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele cirkel is groter. Welke cirkel is groter?

10 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkel is middelmatig van omvang. Welke cirkel is middelmatig van omvang?

11 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkel is het kleinst. Welke cirkel is het kleinst?

12 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De groene cirkels hebben dezelfde omvang. Welke twee cirkels hebben dezelfde omvang?

13 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rode cirkel is het kleinst. Welke cirkel is het kleinst?

14 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De blauwe cirkel is kleiner. Welke cirkel is kleiner?

15 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rode cirkel is groter. Welke cirkel is groter?

16 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De groene cirkel is de middelgrote. Welke cirkel is de middelgrote?

17 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De blauwe cirkel is de kleinste. Welke cirkel is de kleinste?

18 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele cirkel is de kleinste. Welke cirkel is the kleinste?

19 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele cirkel is de grootste. Welke cirkel is de grootste?

20 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De groene cirkel is groter. Welke cirkel is groter?

21 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rode cirkel is de grootste. Welke cirkel is de grootste?

22 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De blauwe cirkel is kleiner. Welke cirkel is kleiner?

23 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele cirkel is de kleinste. Welke cirkel is de kleinste?

24 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkel is kleiner. Welke cirkel is kleiner?

25 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De blauwe cirkel is groter. Welke cirkel is groter?

26 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele cirkel is groter. Welke cirkel is groter?

27 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De blauwe cirkel is de grootste. Welke cirkel is de grootste?

28 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De groene cirkel is het grootst. Welke cirkel is het grootst?

29 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is kleiner. Welke vorm is kleiner?

30 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is groter. Welke vorm is groter?

31 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ruit is groter. Welke vorm is groter?

32 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is het kleinst. Welke vorm is het kleinst?

33 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is kleiner. Welke vorm is kleiner?

34 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is de kleinste. Welke vorm is de kleinste?

35 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is kleiner. Welke vorm is kleiner?

36 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele driehoek is het grootst. Welke vorm is het grootst?

37 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het vierkant is groter. Welke vorm is groter?

38 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ruit is het grootst. Welke vorm is het grootst?

39 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is het grootsts. Welke vorm is het grootst?

40 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is het kleinst. Welke vorm is het kleinst?

41 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rechthoek is groter. Welke vorm is groter?

42 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is het grootst. Welke vorm is het grootst?

43 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het vierkant is kleiner. Welke vorm is kleiner?

44 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rechthoek is groter. Welke vorm is groter?

45 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De cirkel is groter. Welke vorm is groter?

46 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is groter. Welke vorm is groter?

47 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De parallelogram is het kleinst. Welke vorm is het kleinst?

48 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rechthoek is het grootst. Welke vorm is het grootst?

49 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is kleiner. Welke vorm is kleiner?

50 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het vierkant is kleiner. Welke vorm is kleiner?

51 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het vierkant is het kleinst. Welke vorm is het kleinst?

52 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ovaal is het grootst. Welke vorm is het grootst?

53 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is kleiner. Welke vorm is kleiner?

54 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circles zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde.

55 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De vierkanten zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde.

56 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoeken zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde.

57 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rechthoeken zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde.

58 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ruiten zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde.

59 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het vierkant is anders. Welke vorm is anders.

60 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is anders. Welke vorm is anders.

61 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circel is anders. Welke vorm is anders.

62 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoek is anders. Welke vorm is anders.

63 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ruit is anders. Welke vorm is anders.

64 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De circels zijn hetzelfde. Welke drie vormen zijn hetzelfde.

65 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De vierkanten zijn hetzelfde. Welke drie vormen zijn hetzelfde.

66 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De driehoeken zijn hetzelfde. Welke drie vormen zijn hetzelfde.

67 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rechthoeken zijn hetzelfde. Welke drie vormen zijn hetzelfde.

68 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ruiten zijn hetzelfde. Welke drie vormen zijn hetzelfde.

69 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De cylinder is anders. Welke vorm is anders.

70 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De ovaal is anders. Welke vorm is anders?

71 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De kubus is anders. Welke vorm is anders?

72 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het parallelogram is anders. Welke vorm is anders?

73 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Het trapezium is anders. Welke vorm is anders.

74 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De gele diamanten zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde?

75 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De paarse cirkels zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde?

76 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De groene driehoeken zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde?

77 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De grijze parallelograms zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde?

78 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. De rode rechthoeken zijn hetzelfde. Welke twee vormen zijn hetzelfde?

79 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzefde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei vierkanten.

80 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is aan vierkant, 1 is een driehoek.

81 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei cirkels.

82 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een vierkant, 1 is een cirkel.

83 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een vierkant, 1 is een rechthoek.

84 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei vierkanten.

85 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een ruit, 1 is een ovaal.

86 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei ovalen.

87 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei achthoeken.

88 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een driehoek, 1 is een achthoek.

89 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei driehoeken.

90 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een driehoek, 1 is een trapezium.

91 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een driehoek, 1 is een achthoek.

92 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een cilinder, 1 is een cirkel.

93 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei driehoeken.

94 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een zeshoek, 1 is een cirkel.

95 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei cilinders.

96 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een parralellogram, 1 is een cirkel.

97 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een kubus, 1 is een cirkel.

98 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei kubussen.

99 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een kubus, 1 is een cilinder.

100 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei trapeziums.

101 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een cilinder, 1 is een cirkel.

102 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Nee, deze vormen zijn verschillend. 1 is een kubus, 1 is een cilinder.

103 Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Zijn deze vormen hetzelfde? Ja, deze vormen zijn hetzelfde. Het zijn allebei parallelograms.


Download ppt "Deze presentatie bevat slechts een selectie uit de SPARK database. De volledige vertaling zal binnenkort beschikbaar zijn. Stuur je feedback naar"

Verwante presentaties


Ads door Google