De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:"— Transcript van de presentatie:

1 Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:
Kitty Sarah Givana Nienke en Denise

2 Er was eens een kikker. Die samen met zijn vrienden op stap ging
Er was eens een kikker. Die samen met zijn vrienden op stap ging. Naar een hoge berg met sneeuw in Oostenrijk. Zijn vrienden heette: Haas Big en eend! En samen beleven ze een spannend avontuur Luister goed allemaal. Want we gaan NU beginnen! 

3 Oké. Allemaal rennen nu schreeuwt haas
Oké! Allemaal rennen nu schreeuwt haas. Ja maar dan win jij toch zegt Big bedroefd. Laten we gewoon lekker gaan rennen zegt Kikker. Als een speer rent hij weg. Maar hij struikelt over zijn benen en valt van de berg af… AU Kikker huilt van de pijn. Wéééé huilt Kikker…………

4 Waar ben ik zegt kikker. Hij is eenzaam en alleen in de kou op de hoge bergen in Oostenrijk. Kikker roept om hulp. HELP HELP! Schreeuwt hij. Maar niemand hoort de eenzame Kikker alleen in de kou! Kikker begint te lopen. Maar er is niemand te zien!

5 De vrienden van Kikker merken niets totdat Big in eens te binnen schiet dat kikker nog Chocolade repen in zijn zak had. Haas Big en Eend zijn helemaal in paniek. KIKKER WAAR BEN JE !!! Kikker hoort ze en hij roept: Hier ben ik! Haas Eend en Big Klimmen ook van de berg en gaan naar kikker toe.!.

6 Kikker Kikker. Roepen eend haas en big
Kikker Kikker! Roepen eend haas en big. Wat zijn wij blij om je te zien Kikker roept Haas alsof het de belangrijkste nieuws van de wereld is. Ze geven elkaar de best friend knuffel en zweren altijd elkaars beste vrienden te zijn!!!

7 Julie zijn altijd welkom in gr. 6B


Download ppt "Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:"

Verwante presentaties


Ads door Google