De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor."— Transcript van de presentatie:

1 Britsh Music Experience - London

2 Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor

3 Succesfactor De succesfactor van de British Music Experience is het vele aanbod aan mogelijkheden in het museum. Je kunt er veel doen, waaronder dansen, muziek luisteren, muziek spelen, zingen. Daardoor is het een leuke ervaring om mee te maken en hoef je dus niet alleen maar dingen te bezichtigen. Via koptelefoons krijg je verschillende informatie te horen over artiesten, optredens en dergelijke. Ook is het de ‘tijdlijn’ leuk gedaan, waarbij je begint in de jaren 90 totdat je bij het nu komt. Zo loop je de hele geschiedenis van de Britse muziek door en zijn er vele dingen te bezichtigen. Onder andere kun je de kleding bekijken die artiesten hebben gedragen op bepaalde gelegenheden of instrumenten die artiesten hebben bespeeld. Dit allemaal bij elkaar is de succesfactor en bewijst waarom de British Music Experience zo leuk is om mee te maken.

4 Ervaring Het was een erg leuke ervaring en ik heb mij erg vermaakt. Onder andere heb ik gezongen, gedanst en het spelen op muziekinstrumenten geprobeerd. Ook heb ik de hele tijdlijn behandeld tot in het nu. Over het algemeen was het ook nog erg leerzaam afgewisseld met grappige feitjes. Een totale beleving dus, die erg goed heeft uitgepakt.


Download ppt "Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor."

Verwante presentaties


Ads door Google