De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meer informatie? Ga naar:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meer informatie? Ga naar:"— Transcript van de presentatie:

1 Meer informatie? Ga naar:
Stoffen Emblemen Strijk: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of een embleem van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de stoffen emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. Een stoffen strijk embleem is kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van stoffen emblemen. Meer informatie? Ga naar:

2 Meer informatie? Ga naar:
Voor wie zijn stoffen emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) of textiel strijken. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van stoffen emblemen. Meer informatie? Ga naar:

3 Meer informatie? Ga naar:
Alle voordelen van stoffen emblemen kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van stoffen emblemen. Meer informatie? Ga naar:

4 Meer informatie? Ga naar:
Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk stoffen emblemen? - Kunnen jullie ook een embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Zijn emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van stoffen emblemen. Meer informatie? Ga naar:

5 Meer informatie? Ga naar:
Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk stoffen emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijk embleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel of kleding anderzijds. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van stoffen emblemen. Meer informatie? Ga naar:


Download ppt "Meer informatie? Ga naar:"

Verwante presentaties


Ads door Google