De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfskleding Bedrukken Apeldoorn: full color instrijk emblemen is de snelste, mooiste en goedkoopste oplossing voor het laten bedrukken van emblemen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfskleding Bedrukken Apeldoorn: full color instrijk emblemen is de snelste, mooiste en goedkoopste oplossing voor het laten bedrukken van emblemen,"— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfskleding Bedrukken Apeldoorn: full color instrijk emblemen is de snelste, mooiste en goedkoopste oplossing voor het laten bedrukken van emblemen, logo's en badges of patches op bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding of gewone kleding of textiel; oftewel het betere alternatief voor geborduurde emblemen! <<<<<< Goedkoper, mooier en sneller kan niet: gaat u snel naar >>>>>> Op of kunt u met een paar muisklikken op basis van bv uw eigen plaatje of logo badges of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. Of u nu in Apeldoorn woont of werkt, of ergens anders, in Nederland of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. Na de ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken of in te strijken: het kan gewoon niet fout gaan als u de eenvoudige gebruikshandleiding gewoon volgt. Maar vanzelfsprekend kunt u ze ook op kleding gaan borduren. En de fullcolor emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar of voor bedrijfskleding bedrukken Apeldoorn, en omliggende plaatsen, zoals Epe, Hattem, Heerde, Wapenveld en Wezep.

2 Voor wie zijn onze full color strijk emblemen geschikt en met welk doel? Zie www.strijklogo.nl:
- ZZP-ers en MKB ondernemers uit Apeldoorn en omgeving: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid uit Apeldoorn: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen uit Apeldoorn op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Apeldoorn. Enkele voetbalverenigingen uit Apeldoorn zijn A.V.& C.V. Robur et Velocitas, Agovv Apeldoorn B.V., AGOVV/Betaald Voetbal Apeldoorn, Albatross, Algemene Sportvereniging Victoria Boys, Alleen Gezamenlijk Oefenen Voert Verder, Apeld. Sportvereniging Apeldoornse Boys, Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn, Katholiek Concordia Vincit Omnia en Sportclub Teuge.

3 De voordelen van Bedrijfskleding Bedrukken Apeldoorn of www.strijklogo.nl nog even kort opgesomd:
- Eenvoudig door uzelf te ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen uit Apeldoorn, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Apeldoorn.

4 De meest gestelde vragen op www. strijklogo
De meest gestelde vragen op over bedrijfskleding bedrukken zijn: - Leveren jullie naast Apeldoorn ook in rest van Nederland en Belgie? - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Apeldoorn.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op www. strijklogo
Vanzelfsprekend hebben wij op ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. En of u nu in Apeldoorn woont of werkt, of ergens anders in Nederland, of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. Want wil je tegenwoordig goedkoop zijn én een goede en snelle service bieden, dan is maximale inzet van het internet en spoedlevering een eerste vereiste Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Apeldoorn.


Download ppt "Bedrijfskleding Bedrukken Apeldoorn: full color instrijk emblemen is de snelste, mooiste en goedkoopste oplossing voor het laten bedrukken van emblemen,"

Verwante presentaties


Ads door Google