De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Analyse zwemdiplomabezit. Situatie Pas het meetinstrument aan aan de situatie –Wat is het probleem? –Wat is de (beleids)doelstelling? –Waar wil je op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Analyse zwemdiplomabezit. Situatie Pas het meetinstrument aan aan de situatie –Wat is het probleem? –Wat is de (beleids)doelstelling? –Waar wil je op."— Transcript van de presentatie:

1 Analyse zwemdiplomabezit

2 Situatie Pas het meetinstrument aan aan de situatie –Wat is het probleem? –Wat is de (beleids)doelstelling? –Waar wil je op sturen? –Welke verantwoordelijkheid wil je nemen?

3 Legitimatie Zorg voor voldoende legitimatie van het beleid –Zorg voor bestuurlijke vaststelling –Probeer je doelstelling te delen met andere partijen

4 Infrastructuur Hoe ziet je infrastructuur er uit? –Zijn er kanalen/instanties waarmee je je doelgroep kunt bereiken? –Beter deze te benutten dan nieuwe te ontwikkelen.

5 Eenvoud Houd de vraagstelling eenvoudig –Probeer de mensen die de informatie moeten leveren zo weinig mogelijk te belasten –Laat het niveau van informatieverzameling aansluiten bij het niveau van de maatregelen


Download ppt "Analyse zwemdiplomabezit. Situatie Pas het meetinstrument aan aan de situatie –Wat is het probleem? –Wat is de (beleids)doelstelling? –Waar wil je op."

Verwante presentaties


Ads door Google