De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Thema schoolontwikkeling: Toetsen bij Topondernemers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Thema schoolontwikkeling: Toetsen bij Topondernemers."— Transcript van de presentatie:

1 Thema schoolontwikkeling: Toetsen bij Topondernemers

2  Wat is Topondernemers?  Mijn schoolontwikkelthema

3  Vooronderzoek  Hoofdonderzoek  Theorie zoeken  Toetsvragen maken

4 Vraag 3. Hoe ontstaat een aardbeving? Zet een rondje om het juiste antwoord. A: De aardkorst barst los, hierdoor krijg je breuklijnen. Doordat dit gebeurt krijg je een aardbeving. B: Platen bewegen tegen elkaar, dit gaat niet soepel. Als de platen losschieten krijg je een aardbeving. C: De aardkorst bestaat uit breuklijnen. Deze breuklijnen worden steeds langer. Wanneer dit gebeurt ontstaat er een aardbeving. Vraag 14. Sara woont ergens in Europa in een mooi dorp. Ze verteld over haar klimaat. ‘Wij hebben zomers ontzettend mooi weer. Ook in de winter is het bij ons niet zo koud’. In welk klimaat leeft Sara? Zet een rondje om het juiste antwoord. A: Zeeklimaat B: Landklimaat C: Middellandse zeeklimaat

5  Toetsen en zaakvakken theorie.  Oefentoetsen maken.  Afnemen in groep 5/6 en 7/8, reflecteren.  Verder met hoofdvraag 2 en deelvragen.

6  Toets bij het thema water aarde lucht en vuur.  In hoeverre blijft de kennis hangen bij de kinderen.  Voor een deel op z’n TOP’s.  Ontbrekende kennis bij de CITO.  Site maken  Stappenplan voor de leerkracht?

7  Veel hulp van Hans en Rianne. Het is ook fijn dat Marian feedback wil geven.  Ik ben op tijd begonnen.  Het zoeken van goede theorie op mijn deelvragen.  Het maken van toetsvragen viel erg tegen.

8  Moet ik uiteindelijk een stappenplan maken voor leerkrachten? Maar dit hoeft niet van mijn school. Zij willen dat ik toetsen maak voor dit thema en kijk hoeveel de kinderen onthouden.


Download ppt "Thema schoolontwikkeling: Toetsen bij Topondernemers."

Verwante presentaties


Ads door Google