De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelf aan de slag. Het vier fasen model 1. Verkennen van het probleem Introductie v.h. probleem. Informatie verzamelen. Beschrijven van het probleem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelf aan de slag. Het vier fasen model 1. Verkennen van het probleem Introductie v.h. probleem. Informatie verzamelen. Beschrijven van het probleem."— Transcript van de presentatie:

1 Zelf aan de slag

2 Het vier fasen model

3 1. Verkennen van het probleem Introductie v.h. probleem. Informatie verzamelen. Beschrijven van het probleem. (digitale) Knipselmap –Woordweb / Bubble.us Centrale vraag opstellen

4 2. Probleem wordt opgelost Ga het probleem analyseren –Stel vragen op die beantwoord moeten worden. –Bedank manieren om die vragen te kunnen beantwoorden en beschrijf die. –Wat heb je nodig om dit te kunnen doen? Gps, MP4, internet, video, microscope, fotocamera…

5 2. Probleem wordt opgelost Ga informatie verzamelen. Er moet ruim voldoende zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden. –Interview, vragenlijst, bronnen, etc.

6 2. Probleem wordt opgelost Ga de informatie verwerken. De vele informatie die gevonden is moet gelezen, bekeken en beoordeeld worden. Welke informatie gebruik je waarvoor. Welke informatie gebruik je niet.

7 2. Probleem wordt opgelost Rapporteer je bevindingen aan je groep en aan de leerkracht. Wat zijn de antwoorden op jouw vragen.

8 3. Reflecteer op het werk Beschrijf / verbeeld ervaringen en inzichten. Praat er met anderen over. –Weblog, verhalen, fotoalbum,…

9 4. Publiceer het werk Maak het werk geschikt om met anderen te delen. –Publicatie van ontdekkingen en informatie. –Publicatie van ervaringen en inzichten E-zine, Themasite/website, weblog, podcast/geluidbestand, vodcast/videobestand, wiki, PowerPoint, …

10 De Taakkaart De taakkaart geeft aanwijzingen

11 We maken zelf een PowerPoint…

12 Terugkijken Rapporteren aan de anderen –Wat is er gemaakt… –Ervaringen… –…


Download ppt "Zelf aan de slag. Het vier fasen model 1. Verkennen van het probleem Introductie v.h. probleem. Informatie verzamelen. Beschrijven van het probleem."

Verwante presentaties


Ads door Google