De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is Leesbalans? Hét programma voor kinderen met leesproblemen en dyslexie. Programma voor kinderen in groep 2 t/m 8. ‘Het kan voor een kind rampzalig.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is Leesbalans? Hét programma voor kinderen met leesproblemen en dyslexie. Programma voor kinderen in groep 2 t/m 8. ‘Het kan voor een kind rampzalig."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Wat is Leesbalans? Hét programma voor kinderen met leesproblemen en dyslexie. Programma voor kinderen in groep 2 t/m 8. ‘Het kan voor een kind rampzalig zijn als het achter raakt op de rest van de klas. Leesbalans werkt echt voor deze kinderen. We zíen hen vooruit gaan.’

4 Waarom Leesbalans? Sluit aan bij het Protocol Leesproblemen en Dyslexie. Programma voor kinderen in groep 2 t/m 8. Werken aan leestechniek, leesbegrip en leesbevordering. Duidelijke effectieve aanpak voor leerkracht én kind.

5 Leesbalans is een op zichzelf staand orthodidactisch programma. Het kan gebruikt worden naast iedere methode voor aanvankelijk en voortgezet leesonderwijs.

6 Opbouw methode Deel 1 groep 2/3 Deel 2, 3 en 4 groep 3 Deel 5 groep 4 Deel 6 groep 4 t/m 8

7 Structuur Per deel 3 lesblokken van 6 lessen. Elk lesblok wordt afgesloten met een toets. Na elke toets volgt advies over het vervolgtraject.

8 Per deel Leerkrachtenmap Leerlingenset Leesserie Leesbalans AVI M3 t/m AVI E6, met luister-cd’s

9 voorbeeldpagina’s handleiding

10 voorbeeldpagina’s prentenboek

11 Materiaal Materiaal Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 4/8 leerkrachtset deel 1 deel 2,3,4 deel 5 deel 6 leerlingenset set 1 set 2,3,4 set 5 set 6 Prentenboek set 1 Leesserie + cd’s serie 1 serie 2 serie 2 Alle leerlingenmaterialen zijn ook los verkrijgbaar

12 Daarom Leesbalans Sluit aan bij het Protocol Leesproblemen en Dyslexie. Programma voor kinderen in groep 2 t/m 8. Werken aan leestechniek, leesbegrip en leesbevordering. Duidelijke effectieve aanpak voor leerkracht én kind.

13 www.delubas.nl info@delubas.nl (0416) 380 482 Vragen?


Download ppt "Wat is Leesbalans? Hét programma voor kinderen met leesproblemen en dyslexie. Programma voor kinderen in groep 2 t/m 8. ‘Het kan voor een kind rampzalig."

Verwante presentaties


Ads door Google