De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Neem je regelmatig medicatie in? Bezorgt het je soms kopzorgen om de juiste tablet op het juiste moment te nemen? Twijfel je soms of je de juiste medicatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Neem je regelmatig medicatie in? Bezorgt het je soms kopzorgen om de juiste tablet op het juiste moment te nemen? Twijfel je soms of je de juiste medicatie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Neem je regelmatig medicatie in? Bezorgt het je soms kopzorgen om de juiste tablet op het juiste moment te nemen? Twijfel je soms of je de juiste medicatie hebt ingenomen ? Dan kan je huisapotheker je helpen!

3 Samen maken we een overzichtelijk medicatieschema op zodat u altijd ziet welk product u op welk moment moet innemen en dat is ook handig voor uw huisarts of bij een opname in het ziekenhuis Vraag advies aan je huisapotheker!

4 Wij zetten uw medicatie klaar per inname-moment De medicatie voor ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds mooi apart ! Zo neemt u het juiste geneesmiddel in de juiste hoeveelheid op het juiste moment Vraag advies aan je huisapotheker! Of, nog gemakkelijker :


Download ppt "Neem je regelmatig medicatie in? Bezorgt het je soms kopzorgen om de juiste tablet op het juiste moment te nemen? Twijfel je soms of je de juiste medicatie."

Verwante presentaties


Ads door Google