De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD....

Verwante presentaties


Presentatie over: "WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD...."— Transcript van de presentatie:

1 WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD....

2 HET IS ZO GROOT ALS EEN EEN RIJSTEKORREL
uy890p7

3 EEN NIEUWE ONTWIKKELING DIE DE NOODZAAK VAN CREDITCARDS VERVANGT

4 Het wordt al gebruikt bij welgestelde en rijke zakenmensen als een middel om ontvoeringen te voorkomen Je gebruikt het om fraude en diefstal tegen te gaan, en het stelt je indentiteit vast.

5 Ontvlucht het!!! Lees waarom ...

6 MOTOROLA is het bedrijf die de microchip produceert voor MONDEX SMARTCARDS.
Zij ontwikkelen verscheidene inplantatiechips voor het menselijk gebruik genaamd “Bio-chip.” DE ANTWOORDTZENDER IS EEN OPSLAGRUIMTE OM INFORMATIE TE LEZEN IN MICROCHIPS. De “bio-chip” is 7mm lang en 0.75mm dun, zo groot als een rijstekorrel. Het bevat een antwoordzender en een oplaadbare Lithium batterij. De batterij wordt opnieuw opgeladen door een thermo-elektrisch circuit dat elektrische stroom produceert door de verandering van lichaamstemperatuur

7 ONTHOUDT DE NAAM EN LOGO VAN DEZE MAATSCHAPPIJ!

8 Meer dan 250 corporaties en 20 landen zijn betrokken bij de distrobutie van MONDEX aan de wereld en veel naties zijn “bevoorrecht” om het systeem te gebruiken, o.a. Engeland,Canada, U.S.A., Australie, Israel, Hong Kong, China, Indonesie, Maleisie, Philipijnen, Singapore, Thailand, India, Taiwan, SriLanka, CostaRica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazilie.

9 Er bestaan andere SMARTCARD systemen die gebruikt worden door MONDEX, speciaal sinds MasterCard 51% van de aandelen gekocht heeft van de maatschappij.

10 Vraag je zelf af... Wat doet het met mij in de eindtijd?

11 Er is meer dan $1.5 Miljoen Dollar aan onderzoek uitgegeven om te ontdekken waar de beste plaats is best om de “bio-chip” in het menselijk lichaam te implanteren. Zij hebben twee plaatsen gevonden die voldoen aan die eisen en die effectief zijn. HET HOOFD, onder de schedelhuid En de buitenkant van de hand, speciaal… DE RECHTER HAND!

12 16 En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden; 17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams. Openbaring 13:16, 17

13 t Toeval?

14 Een miljoen “bio-chips” per jaar zijn er geproduceerd door MONDEX.
De productie is een jaar geleden begonnen. Zij ontdekten dat als ze de chip in een card zouden doen, dat ze daar problemen meekregen. De chip kon er dan uitgehaald worden en informatie kon dan veranderd en vervalst worden. De chip kon gestolen worden, of je kon het verliezen. Na ontvangst van de card, zou het binnen een of twee jaar verlopen zijn.

15 DEX = DEXter = Rechter-hand zijde
Er is maar een oplossing voor dit probleem, aangenomen door MOTOROLA… inplanteren van de “bio-chip” in de rechterhand of het voorhoofd, waaruit ze het niet verwijderen kunnen. Als ze het operatief zouden verwijderen, zou de kleine capsule breken, en de persoon zou besmet worden door het Lithium en door de microbacterie, Het Systeem (GPS) zou ontdekken dat het verwijderd was, en zouden de autoriteiten alarmeren. Merk op MONDEX betekent: “geld op je hand.” MON = MONetair DEX = DEXter = Rechter-hand zijde

16 Wil je dit serieus nemen?

17 Als je deze boodschap serieus neemt, verspreid deze presentatie dan!
Stuur het naar je ouders, vrienden and broers en zussen, iedereen die je kent … Moet het weten.”

18 Nu je hierover geinformeerd bent, maar nog twijfelt aan deze informatie, doe het volgende. Ga naar: Zoek naar het woord “VERICHIP“ en lees sommige van de links. Doe hetzelfde met de woorden “MONDEX SMARTCARD.” Je kunt niet langer doen alsof je het niet weet. Je bent nu verantwoordelijk. Moge God je zegenen!


Download ppt "WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD...."

Verwante presentaties


Ads door Google