De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger."— Transcript van de presentatie:

1 Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen

2 Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger speelden wij ook de eerste versie en deze twee gaan wij met elkaar vergelijken.

3 Uiterlijk Het tweede deel is een stuk mooier en scherper dan de eerste versie. De speelmappen zijn beter afgewerkt in de tweede versie.

4 Inhoud Het doel van het spel blijft het zelfde. De mappen zijn moeilijker. De mappen zijn veelal groter. Het is meer voor lange afstandschieters. De verschillende categorieën zijn het zelfde gebleven.

5 Geluid De eerste keer dat ik de tweede versie speelde kreeg ik klachten van de buren. Geluiden zijn erg realistisch en ik krijg het gevoel ook beter en diversen dan het eerste deel.

6 In totaal Het tweede deel is realistischer en mooier dan deel 1. Echter zijn de nieuwe mappen minder leuk dan de oude mappen omdat ze vooral gericht zijn op snipers. Alles bij elkaar vinden wij het tweede deel leuker dan de eerste versie maar het verschil is niet heel groot.


Download ppt "Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger."

Verwante presentaties


Ads door Google