De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder

Verwante presentaties


Presentatie over: "Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder"— Transcript van de presentatie:

1 Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Diepzinnig Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder

2 Inleiding Diepzinning in club Air is een evenement met verschillende Deep House DJ’s. Verschillende DJ’s uit Europa kwamen hierheen om hun publiek te vermaken. Club Air is gelegen in Amsterdam.

3 Verwachting Dit muziek genre trekt over het algemeen een beperkt aantal publiek aan. Drugs gebruik tijdens deze feestjes is niks nieuws. Daarom verwachtte we ook niet dat bij dit feest anders zou zijn. Club Air is een staat goed bekend in Amsterdam dus de verwachting van licht shows en service ligt hoog. Ook zou club Air een extreem goed geluidssysteem hebben.

4 Ervaring De verwachting is bijna helemaal uitgekomen. Het publiek was heel ‘relaxt’ en de sfeer was uitstekend. De service daarintegen was minder. Bij binnenkomst werd je hardhandig gefouilleerd en een drankje halen ging allemaal niet zo snel.

5 Verschil De verwachting was dus bijna uitgekomen. Helaas mocht je niet naar buiten gedurende het evenement wat toch voor wat ophef zorgden. De service was helaas ook niet optimaal, hierdoor is de beleving toch anders omdat je de heletijd moet wachten.


Download ppt "Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder"

Verwante presentaties


Ads door Google